Vysadenie antidepresiv!

Príspevok v téme: Vysadenie antidepresiv!
AD1

Ahojte. Mam taky problem ze lekarka ma dovolenku a ja chcem vysadit lieky...
Vedeli by ste mi poradit ako na to ? Beriem 1 tabl rano. Benzodiazepin elenium si nedavam lebo sa citim utlmena, emocie otupene no cele zle. Raz za par dni si dam. Ale citmlim vnutornu nervozitu.
Co si mam vypytat od obvodnej aku nahradu ??? Elenium ma dlhy polcas rozpadu, takze aj cely den ho pocitujem a to nechcem. Nieco slabsie ??? Brala som niekedy aj oxazepam,xanax,neurol ale neviem ktory je najlepsi na take tie chvilkove uzkosti,cudne pocity a tras.

Poradili by ste mi co mam robit? Dakujem. Chcem sa urychlene zbavit antidepresiv...,

kornita

ja som vysadila sedativum frontin ktory som roky uzivala asi tak ze z celej tabletky polka potom po tyzdni z tej polky polka a ku koncu som si len odstipla z neho . islo to v pohode len sa to musi postupne

liek

Neviem, aké je to, keď sa vysadí liek na úzkosť, ale ja som takto vysadil antidepresívum, lenže nie postupne, vysadil som to naraz, po nejakých 4 dňoch mi bolo úplne hrozne, závraty, zle, pocit na odpadnutie, potom mesiac v pohode, ale po mesiaci znova to isté, ale potom už nič neprechádzalo a psychiatrička ma dávala dokopy niekoľko mesiacov, takže na toto pozor, ak nechceš prežívať peklo, bez lekárky nerob nič. Možno lieky na úzkosť nemajú také následky, keď sa vysadia, ale antidepresíva, alebo neuroleptiká, majú ničivé následky, ak sa vysadia len tak zo dňa na deň.