Intimne partie holit ci neholit?

vitavi

Ak si tam dostala zápal, znamená to, že by si mala obmedziť sladkosti, ovocie, a nevhodné nasýtené tuky.
Jedz svieži stravu bohatú na vlákninu a minerály /nie len surovú, ale hlavne varenú/.

skoro medik

Zuzka, trosku mi to neda sa spytat ale frajer ta uspokojuje aj oralne a ty sa tam dole vobec neholis? A to chudak neje chlpy potom ked zabori hlavu do tej dzungle? Ako sorac za taku pripomienku ale ked si to predstavim tak neverim vlastnym ociam. Ako ti moze robit oral neoholenej? To vazne? A co tam lize akoze? Ako fakt sorac za tu moju drzost ale asi to len mne taka otazka napadla ale nedalo mi sa nespytat ta.
Za druhe, ak ta robi aj oralne tak ti tam kludne mohol zaniest infekciu z ust, hrdla svojho. Vies ono v hrdle aj v ustnej dutene je kopa bakterii a virusov stale pritomna a ked ta tam dole slini a lize tak s tymi slinami ti odovzdava aj tie svoje zvieratka a tie casto vyvalaju infekciu tam dole co mnoho zien nevie z coho ma zapal a ine tazkosti. To iste plati ak ta zvykne prstovat. Na rukach je velke mnozstvo roznych bakterii a virosov. Nehovoriac o plesniach. Su to mikrozvieratka ktore je mozne odhalit len mikroskopom.
Len tolko k tomu :-)

nopockat..

Ake holit neholit??

Tak chlap ma byt cely vydepilovany, vysportovany, nagelovany, vystajlovany, navonany, bohaty, uspesny a oblubeny a zena co??? ta moze byt bachrata chlapata skareda a sprosta ale hlavne ze je emancipovana tak sa jej budeme vsetci klanat

zuzi74

stastnablcha, ona sa jasne pytala, ci je holenie zo zdravot. hladiska potrebne a nie ci sa to bude pacit alebo nepacit jej partnerovi.
A ze jeden zapal problem nerobi? No neviem, mat mesiac pocit, ze ma svrbi posva nie je naozaj ok. Zapal je problem a preto ho treba riesit, hlavne ked zije intimne. Ani pre zenu samotnu to nie je nic prijemne.

stastnablcha

jeden zapal problem nerobí. ak to bola naozaj len jednorazovka, vobec sa tym nezaťažuj. a holit.. spytaj sa partnera co sa mu paci a budes mat

zuzi74

Problem moze byt aj prave spominany kondom. Alergia na latex. Ak problem stale pretrvava, urcite by bolo dobre dat si urobit stery na gynekologii.

Zuzana1415

No neda mi to....priatel pouziva kondom, tak predpokladam, ze takto by ten zapal vzniknut nemohol, ale zvykne ma uspokojovat aj oralne, cize mozno touto cestou...Ja som sa vtedy samam liecila Canesten tabletkami a kremom, je to od vtedy asi mesiac, ale stale obcas citim svrbenie posve. Poradte prosim dievcata co zvyknete v taktom pripade pouzivat, ci ist radsej rovno za gynekologom?

Zuzana1415

Dakujem za rady, s hygienou to neprehanam, posvu si vzdy, len jemne umyjem s trochou mydla na intimnu hygienu z dm-ky. Ale skusim zmenit znacku. Sladke velmi nejedavam a s priatelom zijeme intimne, ale ze by som od neho nieco mohla dostat?
Ale podla prispevkov usudzujem, ze v ochlepni problem asi nebude

zuzi74

Okrem ineho ak zijete s priatelom intimne, tak si kludne mohla dostat zapal aj od priatela. On pritom nemusel mat ziadny problem. Mohlo to by z cohokolvek. Pripadne z liekov ak si nejake uzivala, aj zo sladkych veci (cukor).

zuzi74

Zo zdravotneho hladiska to nie je potrebne, je to skor esteticka zalezitost. Zapal si mohla mat z cohokolvek ineho a pamataj, ze ani prehnana hygiena nie je dobra. Mohol ti uskodit aj gel, s ktorym sa sprchujes, mne sa to uz obcas stalo, nie kazdy ti musi vyhovovat. Niekedy postaci na umytie obycajna voda.