Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Migranti

Moireal

Ja telku nepozeravam, nezijem ani na Slovensku. A nazory maju ludia rozne. Ty vies kde je pravda? Toto je len priestor na polemiku, je vela uhlov ako sa na to da pozerat. Ale aj odporci tzv. konspiracnych teorii by si uz mohli vsimnut, ze doviezt do Europy tolko islamistov, nieje dobre a to, ze maju tolko prachov je naozaj podozrive.

dariusmacko

Neviem,kde chodis na tie zdroje moireal, na jojke? Smutne ako sa ludia stale nechaju oblbovat,co je na skodu nas vsetkych. Pritom staci zacat len samostatne mysliet,ale podaktorych to boli.

Moireal

Iste zdroje tvrdia, ze to Putin dotuje, lebo mu to vyhovuje. Chce naspat moc nad Europou a mozno by rad aj cely svet ovladol. :)

capucino

ano, su problem este vacsi ako propaguju, ale to sa v TV nedozvies, treba sledovat necenzurovane spravy na nete, mnohym este nedopina stale, ze toto je riadena invazia s cielom robit suverenitu europskych krajin, vyvolavat nepokoje vdaka /pretoze tito ludia sem idu len s jednym cielom a ursite to nie je podakovat, ze sa tu o nich v Europe postaraju/, su to sami mladi muzi, armada. Ale niektorym to asi zapne az ked bude neskoro, len ja nechcem koli nim nato s mojimi detmi doplacat. Vobec nezapina, ze roky sa na blizkom vychode a v Afrike bojuje , a zrazu sa pohne masa a nema to konca uz vyse roka? A kde beru na cestu peniaze? Mylite, ze niekto kupi ich nehnutelnosti v krajine, kde ju udajne vojna? Zeby to "niekto financoval" ? Dobre rano....

Filip TT

klagemauer.tv je stranka, na ktorej vyraba isty Ivo Sasek taketo skece, co sa tvaria ako nejake televizne spravodajstvo. Ma to nejaku hodnotu? Povedal by som ze ziadnu.

Tym nechcem povedat, ze migrantov nepovazujem za problem.