Alebo aj chuť tej super tekutinky, ktorú cítim, keď prstujem, alebo pri sexe...akú má chuť?
Chuť ženského výstreku-sex
hahaha ze sladucke:D:D...kiri ma rpavdu je presne take take kyslasto-divne no nic sladke na nom neni.
no tak to je tak kazzda zena chuti inak zalezi co papa co pije a kolko toho pije ja mam skusenost taku ze nije to zle ale musis si na to zviknut ak nemas rad sliske veci tak to ani nerob...ale vratim sa k tomu pitiu a jedlu moja terajsia priatelka ked je vlhka tak mi to chuti dost divne skor nechuti ale teraz posledne obdobie zacala pit vela vody tak aspon 3 litre denne a zrazu uz ta stavicka je neutralna bez chuti no perfekne to je jedna basnej lizat jej vlhku pindulku :))))
Raz som niekde citala, ze zenska tam dole chuti ako med a seno.;-)
Viete o tom, že častkokrát to čo ste lízali môže byť aj ženský pot ktorý sa v lone dosť produkuje?:) ženská šťavička je bez nejakej výraznej chuti. je v nej cítiť ženskosť, feromóny :)
Grc? Z toho mi vyplyva ze vase penisi nestriekaju ale grcaju. :D :D
no ja ked som lizal priatelku prvy krat,tak to bolo na jazyku troska trpkej chuti,ale hned to preslo.s kamosmi ked som sa bawil o takych veciach,tak sme sa zhodli ze to ma taku zelezitu chut:),neni to nic strasnee,ziadny grc. ;)
...ak je chlapske semeno sladucke, tak ja som papez... je kyslasto-divne a riadne lepkave....
fuj, je to dost nechutne, to nie je ako naše sladučké semeno :o)
no chalani,sak to nechuti nijak a ked sme uz pri tom,viete ako cuti vase semeno?ked urazate nasu stavu??!:))