Chuť ženského výstreku-sex

lizac rozkrokov

no tak to je tak kazzda zena chuti inak zalezi co papa co pije a kolko toho pije ja mam skusenost taku ze nije to zle ale musis si na to zviknut ak nemas rad sliske veci tak to ani nerob...ale vratim sa k tomu pitiu a jedlu moja terajsia priatelka ked je vlhka tak mi to chuti dost divne skor nechuti ale teraz posledne obdobie zacala pit vela vody tak aspon 3 litre denne a zrazu uz ta stavicka je neutralna bez chuti no perfekne to je jedna basnej lizat jej vlhku pindulku :))))

rockaholicks

Viete o tom, že častkokrát to čo ste lízali môže byť aj ženský pot ktorý sa v lone dosť produkuje?:) ženská šťavička je bez nejakej výraznej chuti. je v nej cítiť ženskosť, feromóny :)

carlito

no ja ked som lizal priatelku prvy krat,tak to bolo na jazyku troska trpkej chuti,ale hned to preslo.s kamosmi ked som sa bawil o takych veciach,tak sme sa zhodli ze to ma taku zelezitu chut:),neni to nic strasnee,ziadny grc. ;)

stanley

Vyskúšam..ako chutí semeno, to ma vôbec nezaujíma....ale jeden hovorí, že ten ženský "výstrek" je fajn, druhý, že grc...tak fakt neviem...ale ja sa chystám asi len troška olízať...podľa mňa to bude skvelé