zdravim chcem sa spytat ci ma moj svokor nejaku sancu na vyliecenie z rakoviny pluc s metastazami je v3 stadiu operovat ho uz nebudu len bude chodit na chemosku ma 56 rokov ale nic nieje nanom spoznat zeby mal rakovinu
Vyliecenie z rakoviny pluc
Ahojte, ja mám rodičov, ktorí sú v strednom veku a už sú obaja onkologickí pacienti. Ani pri diagnostike ochorenia, ani počas priebehu liečby nebol nikto kto by im pomohol ani poradil ani ohľadom dostupných príspevkov, dávok ani sociálnych služieb v zákonnej rovine, rozhodla som sa písať o tejto téme diplomovú prácu s názvom: Možnosti sociálnej práce pri pomoci so zabezpečovaním sociálnych potrieb ľudí s onkologickým ochorením.
V rámci práce budem robiť výskum zameraný na pomoc ľuďom s onkologickým ochorením v rámci skvalitnenia ich života. Preto chcem poprosiť všetkých, ktorí trpíte onkologickým ochorením (alebo ste 3 roky po liečbe), či by ste mi pomohli a vyplnili dotazník k výskumu : docs.google.com
Mojich rodičov to síce nevylieči, ale pevne dúfam, že to prinesie viac možností pomoci pri zvládaní tohto ochorenia. Ďakujem všetkým, ktorí budú takí láskaví a zapoja sa. Dotazník je anonymný.
mozte nam poradit ako sa stravovat a podobne
V rodine mame pripad uzdravenia zo stadia, ked uz boli metastazy, a uz neoperovali. Ale to bol zazrak - udialo sa to nahle.
Viem vam poradit a pomoct.
Nam lekari len povedali ze ho nemozno operovat lebo maj aj metastazy po celom tele ,a chemoterapiu sme odmietli ,skusime zmenu stravy a pod.
ak som rozumela,tak tam bude to T3
kde vsade ma metastazy?
Nevidela si jeho papiere od doktora co je tam napisane?
Vzdy pri rakovine je uvedene pismeno T a cislo a M.Keby si toto vedela,skor ti bude vediet niekto povedat,aj ked pri rakovine je to vzdy u kazdeho jedinca ine.Ale T s cislom by viac povedalo.Aka je uvedena liecba?
T1,T2,T3...
skus zistit
Dobrý deň,
záleží na tom o aký agresívny tumor ide a ako bude reagovať organizmus na chemoterapiu.