Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Niekto z PO

Príspevok v téme: Niekto z PO
Nepekne dievca

Ahojte trapim sa ze som skareda..mam skaredu tvar aj telo..nic na mne nie je pekne..aj vela ludi mi to potvrdilo..priamo aj nepriamo...mam 17 za chvilu 18 a este som nemala ziadneho priatela..aj kamaratiek mam len zopar lebo som dost ticha...ale viac ma trapi ze nemam chlapca..ked vidim vonku zalubene pary je mi do placu...neviem kam inam by som mala napisat tak pisem tu...takto by som sa chcela zoznamit s nejakym chlapcom ktory sa na vyzor nerpozera pretoze ja skutocne nemam cim zaujat..moj vyzot skor odradza a taktiez nie je so mnou ani velka zabava....najlepsie by bolo keby sa mi ozval niekto s podobnym osudom...ja na vyzor tiez pozerat nebudem..ja ani neocaksvam ze mi napisu pekni chlapci..staci mi ak bude ten chlapec mat podobne zaujmy..cize chodili by sme sa korculovat..plavat..v lete na kupaliska..a na diskoteku tiez obcas by smr mohli zajst.......:) tak prosim napiste mi sem dole vas e-mail niekto z Presova alebo okolia..ja sa vam ozvem..aj baby mozu...kamaratky sa tiez zidu ;)...