Ako sa vyrovnať s neverou?

Príspevok v téme: Ako sa vyrovnať s neverou?
pethra

Dievčata,baby ako ste sa vyrovanli s partnerovou neverou? Ubehlo par hodín,čo som to zistila a neviem prísť k sebe, najradšej by som si niečo spravila len niesom natolko sebecka ,že to spravím svojim blízkym.
Par týždňov po rozchode a on je už s novou pipkou - a teda je jasná príčina rozchodu,všetko okolo boli len žvásty.

Nezvládam to,zožieram sa vnútorne, myslela som pravý dôvod rozchodu bol inde a zrazu toto. Dookola si kladiem otazku čo má ona,čo nemám ja. :(
A vraj to počas vzťahu ked mu sem tam napísala bola len kamaratka....aká som bola len slepá

niki321

Ahoj máme trošku podbnu tému ak by si chcela daj e-mail a môžeme popísať viac inak koľko máš rokov,?ja 32

blueberryNNN

Toto sebaobvinovanie je iba faza, ktorou prechadzas. To prejde. Preco je muz s nejakou zenou a nie s inou? Citala som niekde, ze muzi ak nejaku zenu nechcu ako partnerku a vyberu si radsej nejaku inu, tak z ich pohladu to nie je tak, ze ta prva nie je dost dobra. Iba nie je to, co im vyhovuje. Preto ani ty sa nepozeraj na seba stylom, co je na nej LEPSIE ako na tebe. Je s nou preto, lebo jemu viac vyhovuje ako ty. Ty zase budes vyhovovat niekomu inemu viac ako ostatne baby, a preto bude s tebou. Nie je to o tom, ktora je lepsia. A vobec nema ziadny vyznam premyslat, preco mu ona vyhovuje viac ako ty. Pretoze on je iba jeden z milionov muzov. Musis uznat, ze nemozes predsa vyhovovat kazdemu. Nebol to ten pravy pre teba a ty si nebola prava prenho. Ze tu "vymenu" urobil sposobom, za ktory urcite nemoze byt na seba hrdy, to uz je jeho chyba. Casom to preboli, to sa proste stava.

denisaf.

pethra bud rada že už s takým niesi neboj každý je nahraditeľný to si len človek zo začiatku myslí že bez druhého nevydrží...ver mi

neviem11111

co ma ona, co nemas ty? ma neverneho debila bez chrbtovej kosti, ktoreho si sa ty nastastie zbavila. gratuluj si. taky chlap ti nestoji za jedinu slzu.