Nepatrim na tento svet. Citim ze nemozem byt z tejto zeme. Ja viem isto si pomyslite ze som divna, psychicky narusena, atd. Ale ja sa tu proste necitim byt doma. Nemozem byt ani sama sebou lebo by ma ostatni ludia odsudzovali tak trpim a predstieram ze som rovnaka ako ostatni... ale uz ma to nebavi. Neviem ci mi pomoze odist niekam kde budem sama vycistim si hlavu. Mozno to nepomoze ja neviem no nechcem sa vzdat toho co citim toho co by som chcela. Clovek sa postupne meni a ja sa bojim ze sa zmenim a uz nebuddm taka aka naozaj som. Bojim sa ze sa zmenim dosledkom vplyvu okolia. No zostava mi iba dufat ze to vydrzim a budem navzdy sama sebou aj ked nie na svojej planete.
Nepatrim sem
emptyyes - nechces "sa vzdat toho co citim toho co by som chcela"
A co citis, coho sa nechces vzdat, co by si chcela? Da sa to nejak priblizit? Kedy citis, ze si ina ako ostatni?
ahoj, nie si sama kto ma ten pocit. je nas viac. držím ti palce a hlavne zostaň sama sebou, tak ako ty citis. a aj keď sa nam niekedy nedari, chod za tým čo vnútorne citis aj tak. ja to tak urobím. ked človek nie je tam kde chce a nerobí to co naozaj chce tak je nikde a zostane nestastny
presne kvoli tomuto treba najst v zivote nieco pekne. nieco, co si dokazes cenit. osobne verim, ze sa kazdy narodil pre nieco, tak to hadam treba "len" najst..
Ak nie si z tohto sveta, tak ťa ľudia aj tak budú nenávidieť, ani keby si sa im snažila neviem ako vyhovieť.
Ľudia ťa budú odcudzovať a čo na tom?! Keď im vyhovieš, tak potom čo? Sloboda je o tom, že si žiješ ako uznáš za vhodné, ak tým neobmedzuješ niekoho iného.
Doba je šialená a ľudia sa zbláznili a ja som bol prvý (mám to aspoň skôr za sebou).
Niekedy, keď si tak pozerám TV, tak mám pocit, že poniektorých čakajú väčšie psycho-(re)-kreácie než ako som mal ja - ha, ha.