Anogenin - skusenosti

Príspevok v téme: Anogenin - skusenosti
qrt

zdravim
chcel by som sa spytat ci ma niekto skusenosti s tymto prohormonom...nie je po nom treba uzivat PCT cize nakopavace vlastneho testosteronu aby sa zacal tvorit...a zevraj nema nejaky iny vplyv na organizmus ako poskodenie pecene a ine ktore byvaju pri steroidoch a aj prohormonoch...
vie o nom niekto este nieco viac?
a ak ho niekto vyskusal tak nech to nejak zhodnoti
dakujem

Domino500

Zdravím,chcem sa opýtať ci sa mi môže niečo stať ak dávkovanie na prohormonoch tren a megavol mám že 3 tabletky a dávam 6...to znamená 12.
Každých 8 hodín 2 tablety tren a 2 tablety megavol.
Dik.

Rasto84

prohormony - jeden velky podvod na ludoch. Clovek zaplati od 55 - 90 eur za krabicku piluliek a kupi si realne prasok v hodnote 5 eur.
(podla studenta ktory spravil v BA rozbor prohormonov) sa ukazalo ze vacsina obsahu je arganin, tribulus, malat, creatin.

pišta00

a daj si klasiku 4+1 to full body už by som vôbec neriešil nechaj telo trochu odpočinúť, aspoň to vyskúšaj keď to nepôjde tak sa vráť k tomu čo máš teraz pošlem ti kľudne aj svoj split len tomu daj naozaj šancu a uber trošku

pišta00

Ale aj tak je to moc fakt to tak nehroť, prácu ti ináč strašne závidím ale v dobrom :) ja som mal tiež asi pred rokom takú stagnáciu kedy to proste nešlo, každú chvíľu som stál na váhe či tam nejaký gram pribudol a tiež som to strašne preháňal až som sa dohnal k zápalu ľadviny a pečene pretože som do seba hnal kvantá bielkoviny sacharidy pod 70 gramov bol som nervózny a šibalo mi a to telo ten stres a tú záťaž proste nezvládalo. Skús trochu ubrať kam ponáhľaš, svaly síce rastú pod stresom ale zase nepreháňaj to :D A tomu Pavlovi určite napíš, aj ohľadom toho ako často cvičíš aj tých prohormonov určite bude poznať niekoho kto ich bral určite ti k tomu niečo povie (ale bude to kravina podľa mňa) je to v pohode človek a hlavne vie veľmi dobre poradiť, sám k nemu občas chodím po rady. :) Mimochodom nandrolon mi veľmi pomohol pri bolesti ramena (hrával som kedysi hokej a ramená som mal v katastrofálnom stave, chrupavku som tam prakticky ani nemal) A uber prosím ťa, naozaj to nepreháňaj.

Rane vtáča

Tak od pondelka do piatka - split, a cez víkend full body/hitt snažím sa striedať cviky. Koleno to mam problém len týždeň, po drepoch s činkou na ramenách a následným výskokom, takže to bude po nárazoch, trošku som ho cítila už asi pred rokom a pol, keď som chodila behať, ale to už nechodím. A lakeť som mala zlomený ako 5-ročná a neoperovali ho, čo mi teraz povedal doktor, že tam je problém, lebo teraz sa to operuje.
Robím v posilke, takže k treningovému plánu a jedalničku sa viem dostať aj zadarmo. Tiež mame trénera kulturistu aj keď naturala. Mám aj sama trénersky kurz, aj keď praktizujem to na sebe jedine.
Pretažujem sa to áno, aj som si povedala,že nebudem cez víkend cvičiť ale to u mňa pride v úvahu, keď sa to už nedá :D
A tak hľadám cestu k uľahčeniu a neviem kudy-kam, lebo je iné čo si dá žena a muž :)

pišta00

Fuha, 7 dní v týždni? To je dosť ináč a myslím, že koleno a lakeť sú len pretrénované lebo im dávaš veľké zaberáky, preto protestujú a preto svalovo nerastieš lebo ten sval nemá kedy regenerovať. No ono po nejakom čase sa to telo dostane na takú úroveň, že proste ďalej to už nejde, vtedy prichádzajú narad steroidy, týmto ťa nenabádam aby si ich brala ani nikoho kto to bude čítať. Ale osobne môj názor ak by som sa už niekedy mal na také niečo dať tak radšej steroidy ako prohormony pretože nikdy som od nikoho na ne nepočul jediné dobré slovo. Mimochodom skús toho Pavla Berana osloviť cez jeho fb stránku je to najlepší junior v kulturistike v ČR www.facebook.com určite ak mu slušne a normálne napíšeš tak ti poradí a napíš mu aj ako často cvičíš, robí aj tréningové plány na mieru za nejakých 20 eur čo je podľa mňa dobrá cena ak by si chcela :D je to ale strašne moc 7 dní v týždni tréning, to nerobia ani kamoši na sypačke.

Rane vtáča

Dik za video. Prečo ho chcem brať? Lebo som žena a cvičím už 3-roky (7-dni v týždni/hodinu), nejem nič spracované/muku/cukor, snažím sa v každom jedle mať bielkoviny, doplnam ich aj proteinom. A zvyšovať stále váhy - moje koleno a lakeť protestujú. A výsledky niesu podla mojich predstav. Moja postava je ala Rebecca Louise aj s tou augumentáciou :D A neviem si predstaviť necvičiť.
Video je celkovo o prohormonoch, maju na stránke silné prohormony ktoré už hraničia so steroidmi (asi), podľa názoru videa. Ale jedine Anoganine je vhodný pre ženy lebo sa nepremiena na testosterón, a netreba po nom uživať prípravky na ochranu pečene. A preto sa pýtam či zaberie. O ostatných asi niet pochýb že niečo pomôžu a veľa poškodia .

pišta00

Prečo ho chcete brať? youtu.be tu máte nejaké krátke vyjadrenie a tiež som toho názoru, že to je len marketing a človek sa z nich akurát doničí. Pochybujem, že tu na takomto fóre bude niekto mať o takýchto veciach informácie a ak tu aj niekto niečo k tomu napíše neveril by som tomu, pretože sem prispievajú k takýmto témam násť ročné deti, ktoré berú gainer a napíšu čokoľvek len aby boli zaujímavé...

Rane vtáča

Pekný deň, nechcem zakladať novú tému... tiež sa chcem spýtať na ANOGENIN, či má nejaké účinky alebo vyhodené peniaze.