Ahojte, je to mozne ze ani po 20 sa nedari mat vztah... Skor ze nikto nema o mna zaujem... Komuvsa stalo ze mal vztah prvy po 20 alebo po 25?
Je to mozne, komu sa to stalo...
..treba sa na to pozrieť reálne, pokial sa chlapec s dievčatkom hrajú v pieskovisku tak nemusí mať svoj byt... lenže ked chce niekto priatelku-ženu, rodinu,.. tak najprv by si mal zabezpečiť "priestor" kam ich dovedie... si myslím že teraz som to napísala zrozumitelnejšie..
pretože potom ked mu milovaná oznámi "radostnu správu" príde problem a nevedia čo, kde, ako,...
**
a čo to vypovedá o niekom kto býva s rodičmi? no čo asi o človeku čo ešte aj po 30 býva s rodičmi..? lenivosť, nesamostatnosť, .. maminka navarí, maminka operie, maminka kúpi..vyplatí účty... a on ak zarába miesto toho aby si riešil bývanie peniaze pína na ožieračky s partiou, nema problem dať celu vyplatu na mobil, lebo sa nemusi starať o to kto vyplatí účty,.. zaplatia rodičia.. a že sa mnohí mladí stazuju ze sa im rodičia montuju do sukromia, vztahov? je vrchol drzosti,... lebo ked sa mu nepáči nech si najde svoje byvanie, pretože rodičia si rozkazuju vo svojom... a "decko" nech si je pánom vo svojom...
to, co povedala ANGEL-DEMON
21.05.2016 15:22:13
sa nam sice nepaci, ale realita ukazuje, ze je to pravda. Povacsine chlapi, co su nezaujimavi pre zeny a ktori mali smolu na zeny, akonahle maju byt, uz ich niektora klofne.
adr1a.
no ďakujem, neviem či som nezmeškal, som tiež slimák v tomto. ale mám pocit ako keby ma fakt nikto nechce a nie som moc spoločenský typ. Skôr som taký introvertný.. len som smutný a to dosť.
ja som si tiez tak skoro do 20 nekrtol a odftedy cim starsi tym maju viac zenske zaujem...
tojepizda... neviem kto ti dal právo sa vyjadrovať k mojej osobe a ani neviem odkial si nabral blud, že mi dali na byt peniaze rodičia,.. to sotva...ja viem svoje,.. už som to tu písala vo viacerých témach ze mam od 22 rokov hypoteku... neviem ako je to tam kde žiješ ty či v lese, v jaskyni či kde... ale u nás je uplne bežné, čiže nie som jediná mladá čo ma svoj byt na uver... hypotekarnu zmluvu ti sem vkladat ako dokaz nebudem, nikomu nie som povinná sa zodpovedať... chod si svoje komplexy riešiť inde... jeho vek som prehliadla.. sory, ja na rozdiel od teba nie som dokonalá + unavená z práce ledva vidím...
ANGEL-DEMON tebe dobre jebe ze vlastne byvanie:D to ze tebe dali rodicia 100 000 eur aby si kupila byvanie je pekne len to tu potom nemachruj. a byt na hyposa ani podnajom vlastne byvanie nie je tak sa uvedom
Angel. Zas budme realisti. Ma 21r takze dnes maturuju decka ako 19-20r. Hotelovky su dokonca 5rocne takze tam by este len teraz koncil. Takze on mozno ak robi tak niekde od septembra. Ak pravda nestuduje VS. Zas poznam aj starsich co nemaju este svoje vlastne, ziju v podnajmoch ci u rodicov. V zahranici ludia ziju skor v podnajmoch. Tu su prehnane ceny nehn.co sa tyka v pomere zarobkov. Robila som 7r s nehn., ak nezdedil ci mu rodicia nekupili tak on tazko moze mat este svoje ked ledva vysiel strednu
už tu bola otazka či pracuješ alebo študuješ? lebo moj nazor je taký že najprv si treba zabäzpečiť bývanie,.. aby si si dievča-priatelku nebral do detskej izby ale do vlastneho bytu.... ja osobne mam svoje byvanie a uplne inak sa pozerám na rovesnikov čo bývaju ešte s mamkou a na takých čo bývajú sami... dosť to o človeku vypovedá..totiž..
Prepac) No a pracujes ci studujes? Tam mas tiez dost prilezitosti niekoho spoznat. Alebo skus cez svoje zaujmy zaluby si niekoho podobneho najst, neviem co ta bavi naplna. A zas ak vyzeras mladsie tak da sa urobit trochu starsim, pridat si vek)) ja tiez vyzeram posobim na menej nez kolko mi skutocne je ale ja som zas zena) Skus cvicit, nabrat sval.hmotu, ziadne Mr. Olypia ale tak normalne, nech je vidiet ze sa o seba staras, mas pevne pekne vyrysovane telo, ak ti pristane strnisko ci jemna brada, pekna sportovo-lezerna elegancia. Skus sa porozhliadnut vokol seba. Ide leto, ludia budu vacsmi cas travit vonku (kupalisko plavaren sport kultura umenie ai), prip.ci kamosi nemaju sestry sesternice))