Takze zdravim vas, moj problem spociva v tomto:
mam 25 rokov chudsej postavy a posledne 3-4 dni mam cudny palivy pocit na zaludi - dalo by sa to opisat ako palenie na ústí - hlavne po moceni mam stale pocit ako keby mi tam daco zostalo aj ked som ho poriadne otriasol.
Potom mam stale pocit ze mi treba znova ist ale da sa to vydrzat ale eventuelne ked uz to pali tak ze mam pocit ze uz to viac neudrzim a ze dokonca mi uz aj uteka a pritom pocitovo citim ze mechur plny nemam, musim bezat na WC a tam vymocim tak cca 2 az 3 deci mocu. Niekedy to vsak nie je len palenie, sem tam mam pichavu bolest po celom penise az do lavej strany podbruska tak cca 2-3 cm nad korenom penisu. Najhorsiu bolest som vsak zazil ked som vypil asi 7 piv za chaldnejsieho pocasia a potom na WCku som trpol s bolestami celeho penisu a ako keby paralizovanym zaludom + riadna plynatost - to sa vsak stalo 2 tyzdne pred samotnim palenim.
Najhorsie na celej veci je ale toto - po roku mam novu priatelku a este sme spolu nesexovali. Ked sa vsak vasnivejsie boskavame tak som nadrzany a ked popripade sedi na mne a moc sa "suchcuje" mam pocit ze to namna ide + palenie - tak mam pocit ze sa pocuram a spravim zaroven. Potom ked to nejak zahram do autu - dostanem typicke "blue balls" bolesti semenikov z toho ze zas nic nebolo ale co ma viac stve ze zaroven ma priserne tupo boli aj oblast chrbu, najme krizov.
S tym ze som sa urobil vzdy skoro som viac menej zmiereny z predchadzajuceho vztahu ale toto palenie to ako keby este cele urychluje...a tu babu mam naozaj rad, a uz sme sa trocha o tom rozpravali a ze ona sexuje ozaj rada a vasnivo + je super atraktivna, tak mi to pridava dalsi stres do hlavy, kedze okrem ineho mam celkom stresujucu pracu a proste chcem aby nas prvy sex nebol totalnym mojim strapnenim a aby som si ho uzil ja aj ona.
Ako by toho bolo malo mam aj mensie zachvaty uzkosti kedy mi ide srdce vyskocit von z hrudneho kosa.
Cize v skratke:
Problem 1: 3-4 dni ma uz pali ma po moceni zalud, obcasne bolesti penisu az do podbruska,
Problem 1.1-1.7: mam novu partnerku a v sexe som nevytrenovany +predcasna erekcia + palenie na zaludi to este pocitovo cely proces urychluje+ zvacsene bolesti krizov pri vzruseni+ stavy uzkosti(srdce)+ stres v praci + pocit unavy = upadajuce sebavedomie, strach z neuspechu, strach zo sexu aka cele zle.
Za rady vopred ako z toho von s happy endom dakujem, planujem navstivit urologa, neviem ci by aj psychiater nebol dobry. Najradsej by som sa vyhol tabletkam, uprednostnil by som skorej caje.