Ahojte, pred pár dňami som prechladla, neliečila som sa, lebo som nemohla byť doma a teraz mi okrem prechladnutia úplne zaľahlo v uchu, pobolieva ma trochu a šumí mi v ňom. Mám zápal stredného ucha?
Pomoc - zápal stredného ucha?
A zápal stredného ucha si nemohla mat pretoze sa začína náhlymi bodavými bolesťami v jednom alebo v oboch ušiach, klopaní v uchu a horúčkou. Ďalšími symptómami je znížená schopnosť sluchu a bolesti hlavy. V priebehu zápalu stredného ucha môže dôjsť k perforácii bubienkovej blany, ktorá vedie k hnisaniu ucha, resp. k „ušnému výtoku“ a náhlej úľave od bolestí uší
A zápal stredného ucha si nemohla mat pretoze sa začína náhlymi bodavými bolesťami v jednom alebo v oboch ušiach, klopaní v uchu a horúčkou. Ďalšími symptómami je znížená schopnosť sluchu a bolesti hlavy. V priebehu zápalu stredného ucha môže dôjsť k perforácii bubienkovej blany, ktorá vedie k hnisaniu ucha, resp. k „ušnému výtoku“ a náhlej úľave od bolestí uší
Mala by si ist na orl na vyšetrenie mi tu do tvojho ucha nevidíme a to moze jedine lekar a aj kiecbu nasadit. S ochoreniami usi sa nehra moze sa z toho neskor aj nedoslychavost vyvynut
Inak myslíte, že ak mám náhodou prechladnutie z baktérií, prejde to aj samé alebo treba antibiotiká?
Tak mi to našťastie prešlo. V uchu odľahlo hneď, ako som si ľahla a potom prešiel aj šelest a bolesť ucha.
Bolesť je malá, len mám ucho úplne zaľahnuté a šelest, ale potrebujem byť teraz zdravá, tak ak to môže byť zápal stredného ucha, či sa to do rána veľmi nezhorší a predĺži sa prípadná liečba.
pises ale aj o bolesti,takze musis vediet aka je to bolest.To ti ja takto nepoviem ci to pocka do rana.Ak,tak si daj tabletku na bolest ak mas nejaku.Kludne ked aj ibalgin.
Obyčajné šumenie. Počká to do rána?
Ak citis v uchu take ako vlacik,tak treba ist na usne.Bolest ucha pride vzdy na vecer v teple v posteli.Zapal to zatial nemusi byt,ale uz sa tam nieco moze diat.