Pomoc - zápal stredného ucha?

Shayleen

A zápal stredného ucha si nemohla mat pretoze sa začína náhlymi bodavými bolesťami v jednom alebo v oboch ušiach, klopaní v uchu a horúčkou. Ďalšími symptómami je znížená schopnosť sluchu a bolesti hlavy. V priebehu zápalu stredného ucha môže dôjsť k perforácii bubienkovej blany, ktorá vedie k hnisaniu ucha, resp. k „ušnému výtoku“ a náhlej úľave od bolestí uší

Shayleen

A zápal stredného ucha si nemohla mat pretoze sa začína náhlymi bodavými bolesťami v jednom alebo v oboch ušiach, klopaní v uchu a horúčkou. Ďalšími symptómami je znížená schopnosť sluchu a bolesti hlavy. V priebehu zápalu stredného ucha môže dôjsť k perforácii bubienkovej blany, ktorá vedie k hnisaniu ucha, resp. k „ušnému výtoku“ a náhlej úľave od bolestí uší

Shayleen

Mala by si ist na orl na vyšetrenie mi tu do tvojho ucha nevidíme a to moze jedine lekar a aj kiecbu nasadit. S ochoreniami usi sa nehra moze sa z toho neskor aj nedoslychavost vyvynut

Lenka.a

Tak mi to našťastie prešlo. V uchu odľahlo hneď, ako som si ľahla a potom prešiel aj šelest a bolesť ucha.

Lenka.a

Bolesť je malá, len mám ucho úplne zaľahnuté a šelest, ale potrebujem byť teraz zdravá, tak ak to môže byť zápal stredného ucha, či sa to do rána veľmi nezhorší a predĺži sa prípadná liečba.

Messje

pises ale aj o bolesti,takze musis vediet aka je to bolest.To ti ja takto nepoviem ci to pocka do rana.Ak,tak si daj tabletku na bolest ak mas nejaku.Kludne ked aj ibalgin.

Messje

Ak citis v uchu take ako vlacik,tak treba ist na usne.Bolest ucha pride vzdy na vecer v teple v posteli.Zapal to zatial nemusi byt,ale uz sa tam nieco moze diat.