Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chlpata zadnica

Príspevok v téme: Chlpata zadnica
antonpixla

Dobry vecer,

trapi ma niekolkorocny problem. Neviem ci sa mam smiat ci plakat. Do 18tich rokov to bolo vsetko v poriadku. Postupne sa mi zacala tvorit kosodrevina na zadku, rozumej chlpatiet. Nevsimal som si to...ze na co aj...az v satniach na plavarni a fitku som zacul poznamky ze mam čelenku z medveda na riti a podobne. Ze si mozem zapletat janosikove vrkoce a nehovoriac o brmbolcoch a gastanoch. Je mi smutno z toho. Vzdy ked som mal partnerku, tak sa pri bozkoch zarazili ked smatrali na mojom pozadi, ze co mi to tam za machy a lisajniky rastie...ci nechcem ist na vosk...alebo ze mi muskaty rovno nasadia na prdel....boli ma to dusevne...mam sa dat depilovat laserom alebo co mi poradite? Nechcem byt dozivotny orangutan so smirglom na zadku :(.

blueberryNNN

Ta, ktora ta bude milovat, ti na to nebude nic zle hovorit. Celkom ma zarazilo, co si napisal, ake mali reakcie tie baby. Tipujem, ze neislo o ziadne velke lasky, vsak? Ak si chces uzivat a nechces, aby baby zadupavali tvoje sebavedomie do zeme, tak si to musis jedine oholit. Alebo si najdi dievca, ktore za nieco stoji.

omgomg

............ja len ze skor nez tu zacnete pisat dojemne radcovske litanie si len skuste uvedomit ze sa jedna o fake a niekto si len robi pizzu

R.123

Každé telo je iné a každý človek je jedinečný. Existujú však mnohí ťažkí zakomplexovanci (nešikovní a hlúpi, ktorí ti napríklad tvoju šikovnosť a múdrosť závidia, a podobne - rozumovo na nízkej a zaostalej úrovni) a takíto ľudia si svoje sebavedomie zvyšujú tým, že tých, ktorí sú od nich šikovnejší a múdrejší, neustále musia ponižovať a rýpať do nich a navážať sa do nich vždy a za všetko. Ignoruj ich a nevšímaj si ich. O odstránení chlpov na takom mieste sa môžeš poradiť s kozmetičkou, najlepšie nejaká epilácia, aby už viac nenarástli.

slovo

Ľudia vedia byt nepríjemný takže mas v princípe len dve možnosti. Chod naozaj ku kozmetičke alebo niekam kde ti to odstránia(myslím že permanentne úplne na roky sa nedá) alebo a nauč tých ľudí ignorovať. Nie je to nič prijemne ale mydlím že základ je strhnúť aj správnych kamarátov, krásnym sa radšej vyhýbaj :) ak sa dá...

??????????

V prvom rade ti chcem povedat ze si ma dobre rozosmial!!!!!! A ked ti tam nejaka zena sa dotyka no tak naco by si si to holil, ved asi sa jej paci ze ti tam rastu lisajniky, no ne :D