Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Je dobry sex dolezity?

Príspevok v téme: Je dobry sex dolezity?
Therezka

Ahojte mam taku otazku. Som par mesiacov zasnubena s uzastnym chlapom az na jednu vec. Do nedavna som bola na tabletkach a nemala som velmi chut na sex. Teraz sa to zmenilo ale problem je ze v nasom vztahu nie je vasen... Ten sex nie je podla mojich predstav a cely cas myslim pritom na svojeho ex s ktorym to bolo super. Moj snubenec je o vyse 10r. starsi a tazko ho nahovorit na nieco ine alebo nove... Vsetko nam super klape ale v posteli by to mohlo byt lepsie.. Mam ho strasne rada ale bojim sa ze po svadbe to bude len horsie a ja si najdem milenca...

realista

1 - musis vediet, co ti robi dobre
2 - ak to nevies, tak sa vzdelavaj. Skumaj samu seba /autoerotika/
3 - ked to budes vediet, nauc toho svojho, aby to tak urobil. Napr. si spolu pustite nejake video, alebo mu ukaz clanok, kde to popisuju.
4 - sama bud iniciativna. Nepytaj sa ho na to, len to zacni robit. Nech sa pozera, alebo prida. Niektori ludia maju dlhsie vedenie, alebo obavy.
5 - a mozno je to inak. Ani jeho to nemusi tak bavit. Vela zien si mysli, ze chlap by ich mal uspokojit, ale same su v posteli ako drevo a nic nemienia preto urobit, aby sa to zmenilo... Hovori sa, ze s jedlom rastie chut a s dobrym jedlom este viac. Preber iniciativu ty. Miesto kecov akcia.

Tamitamisemtami

Hej, dobry sex je vo vztahu dolezity, pretoze partnerov spaja, alebo teda od seba vzdaluje. Clovek zacne byt po case frustrovany, nervozny, partner mu zacne liezt na nervy, laska sa zmeni na nenavist, zena sa zacne prezierat, lebo jej chyba laska, prestane sa o seba starat, chlap zacne chlastat etc. Su iba dve moznosti, bud to zmenis, alebo sa s tym zmieris. Druha strana musi tiez chciet nieco zmenit a snazit sa. Dalsia vec je, ze nie vsetci si hned sandu, ale rozvija, meni a zlepsuje sa to postupne.

Therezka

A myslis ze som to uz neskusala?? Cely cas mu o tom trubim on je stara skola nevie sa proste o tom poriadne rozpravat sama neviem ako to bude preto by som chcela radu...

oumajgad

paneboze, a co keby si mu proste povedala co by si chcela a az potom ak bude problem riesila cosi po internetoch??? co ak aj on by chcel v posteli robit aj cosi ine ale z rovnakeho dovodu aby ta neurazil alebo sa ta nejak nedotkol tak radsej tiez nic nepovie? ako chcete vlastne fungovat v manzelstve ak uz teraz sa neviete normalne intimne porozpravat o veciach co vam lezia na srdci??? ludom dnes fakt kompletne jebe