Je tu niekto kto spláca sám úver / hypotéku? Ako to zvládate?

Príspevok v téme: Je tu niekto kto spláca sám úver / hypotéku? Ako to zvládate?
lana789

ahojte ľudia chcem sa spýtať je tu medzi vami niekto kto je sám a má na seba úver/hypotéku? Ako to zvládate? Velmi by som chcela mať vlastný byt teraz pôjdem do práce do zahraničia zarobiť a potom by som si chcela vziať úver na malý byt pre seba ju nás na Sk. Nechcem si úver zobrať s partnerom keby v budúcnosti nejakého mám pretože chcem aby bol byt výhradne môj a aby som si ho zaplatila iba ja sama. V dnešnej dobe jednoducho nemôžete veriť nikomu a ja som sa aj dosť sklamala a už neuverím.

MATNADZ

ahoj,ja som tiez stale tuzil po vlastnom byte tak tiez som odysiel za hranice nieco som nasetril a potom kupil byt dal som aj nasetrene peniaze a aj som zobral hypoteku .....teraz som ho uz zacal prerabat ...
a tiez som chcel kupit sam mat nieco svoje....
ja byvam na vychode v Mi no tu to nie je az tak drahe ked to porovnam s Kosicami ci Ba sam by som nebral hypoteku 100000eur ...
ja som stastny,sice este v tom byte nebyvam lebo prerabka bude trvat dlhsie kedze to robime s bratom,bratrancom atd ....no tesim sa ....a z ovodu ze ho prerabam s pomocou rodiny tak som useril na cene prace takze kupujem tie najkvalitnejsie materialy aby ma casom nemrzelo ze sme to odflakli .....

ANGEL-DEMON

v pohode, mam najnižšie splátky to je najlepšie aby človek vedel platiť, na 30 rokov ale pohoda... za prenájom bytu chcú o 40-50 euro viac.. ako ja zaplatím zo všetkym energie+hypo+internet, takže zobrat hypoteku sa oplati viac a človek spláca svoje..