Ahojte!
Pokúsim sa opísať svoj problém.
Uplynul mesiac a niečo odkedy sme sa rozišli s priateľom a pred ním som nemala nejako extra veľa vzťahov. Za ten čas sme sa spolu nestretli ani sa nekontaktujeme jedine ak som s ním potrebovala doriešiť isté záležitosti. Vnútorne sa cítim už vcelku vysporiadaná, vratila som sa do svojho bežného kolobehu.
Ale ako sa vraví , píše v množstve článkov - niektoré ženy zotrvávajú vo vzťahu pretože sa boja ,že ostanú samé.
Neviem či sa tohto obávam ja ,no podstatu ktorú riešim je to,že som sa na zoznamke snažila spoznať s niekým novým no bohužiaľ odvtedy som si ju 3x zrušila pretože ja ich v podstate nemám chuť spoznávať aj ked sú dobre vyzerajúci a pod. Ako vravím na EX si už nespomeniem v takej intenzite ako niekedy predtym..no som toho názoru že by som ,teraz to vyhrotím nedokázala spať s iným mužom , aby sa ma niekto cudzi dotýkal, celkovo mi vadí prítomnosť iného muža. Neporovnávam to s tým svojím EX - jednoducho mi to je proti srsti a aj napriek rozchodu som k tomu mojmu nešťastníkovi cítila niečo viac ako v predošlých vzťahoch.
Ja viem možno mi poviete,že je to sebecké sa mu ozývať a pod ,že prečo ,načo ,začo. Ale myslíte ,teda viem že každý chlap je iný, no v zásade ak by som sa tomu svojmu ozvala po dajme tomu 3mes vytiahla ho von a normálne sa s ním porozprávala - áno, stratila som v ňom kamaráta,čo mi častokrát chýba a urobila by som to pokiaľ by som vedela ,že nemá žiadnu inú známosť.
Možno to chce čas,veľa času, skúste mi poradiť...no možno aj vy dievčatá,ženy mali ste v živote muža,s ktorým ste to skončili a vždy tu bolo to niečo "viac" čo vám iný nedokázal dať a toho sa obávam.
Aký máte nato názor?
Nechávam to plynúť ako to je, otriasť sa , uvedomiť si skutočnosti. No úprimne ,myslíte si,že by raz bolo možné obnoviť to,čo umrelo? Ak si to dvaja vyjasnia , priznajú chyby otvorene pred sebou, predložia svoje očakávania?
Alebo je lepšie 2x do tej istej rieky nevstupovať?
Ďakujem .