Chcem sa spytat ako prebieha vysetrenie urologa. Mam 14 rokov a neviem si stianut predkozku cez zalud, povedal som to rodicom a oni ma objednali k urologovi. Vobec neviem ako sa mam na vysetrenie pripravit a co mi tam budu robit. Viem akurat, ze sa budem musiet vyzliect do hola a asi to bude boliet...Neviete, musia byt pri tom aj rodicia? Budem sediet v takom kresle ako sedia zeny u gynekologa?
Diki za odpovede.
Navsteva urologa - prirastena predkozka
Tak po tomto opise je jasne, ze to nemas prirastene ale ze mas zuzenu predkozku. Mohlo sa to stat infekciou ktoru si ani nezachytil. Hlavne sa nepokusaj pretahovat na silu, inak hrozi, ze ju potrhas.
Repikove obklady nepomozu a bohuzial v tomto stave ani kortikosteroidne masti (ztensuju pokozku a robia ju viac elastickou).
Bohuzial, budes musiet ist na obriezku - robi sa v uplnej narkoze v priebehu 15 minut. Rano prides, po obede ides domov. Po nej sa tie repikove kupele budu hodit.
Ako taka vec vyzera? Pozri sem: www.obriezka.sk
Prvych par dni to je trochu bolestive, po tom par tyzdnov neprijemne. V buducnosti vsak nebudes mat problem s predcasnou ejakulaciou, partnerka bude spokojnejsia ze viac vydrzis a zaroven nebudes mat ani problem s prenosom HPV virusov
Dakujem za odpoved, aha, tak uz mam trochu jasnejsiu predstavu ako to vysetrenie bude prebiehat. Na naliehanie rodicov som si dnes dal dole slipy a ukazal im svoj problem....Mama mi urobila repikove obklady, ale velmi to nepomaha...Citim sa uplne trapne, ze toto musim riesit...
Ja tu predkozku nepretiahnem ani v nestoporenom stave. Stiahnem ju maximalne po prvu patinu zaluda aj to s bolestami a pri erekcii to velmi boli...Ja len dufam, ze sa to nejak vyriesi, a ze ma nebudu musiet kvoli tomu operovat :(
Neviete niekto ako k tomu mohlo dojst, ze to prirastlo?
Holit sa nemusíš.Vyšetrenie je postojačky, len stiahneš nohavice pod kolená.Nasilu ti robit nič nebude,prezrie v akom to máš stave ale ked nemožeš stiahnut predkožku v nestoporenom stave objedná ťa na chirurgické odstránenie predkožky.To sa robí v anestézii.samotné vyšetrenie trvá minutku dve,ak povieš vašim, že dovnútra chceš ísť sám,počkajú ta na chodbe.U nás urolog vyšetruje v jednej miestnosti a sestry ktoré robia odbery a agendu sú vo vedlajšej.Hanbit sa nemusíš,lekár je zvyknutý.
snazim sa, len sa dost hanbim a bojim sa toho zakroku. tak ale nic sa neda robit...nerozumiem, len ako to mohlo takto prirast...
hlavne sa nestresuj.
aha a ako teda prebieha ten zakrok? pretiahnu mi to nasilu? lebo takto, ked sa ju snazim stiahnut tak to boli fest aj zapalene to je a pri moceni to boli takisto. dakujem za odpoved
je to par sekundova zalezitost, boli to, ale trva to iba chvilku
to ano, to je samozrejme s tou sprchou. treba sa aj oholit tam dole ?lebo som u urologa este nikdy nebol a neviem ako to tam prebieha..
to ano, to je samozrejme s tou sprchou. treba sa aj oholit tam dole, lebo som u urologa este nikdy nebol a neviem ako to tam prebieha...
hlavne sa predtym osprchuj...