Zdravím. V poslednej dobe sa so mnou niečo deje a mám z toho strach. Začala by som asi tak, že toto je vec, ktorú som nikomu nepovedala, lebo sa prosto bojím.
Za poslednú dobu sa mi strašne kolíše váha. Jeden týždeň mám 54 kilo, ten druhý 51. (Niekedy aj behom jedného dňa sa to zmení.) Avšak nie je to len tak. Mávam také stavy, kedy sa zdravo stravujem po malých dávkach a vylúčim sladké. Potom príde stres zo školy alebo proste len žravá a vtedy jem piate cez desiate nehľadiac na to, čo jem. Potom si uvedomím, čo som urobila, chytím výčitky a komplexy a zase prejdem na 'diétu'. neraz mi zišlo na um, aké by to bolo po tom prejedení strčenie prsrov do krku, no som moc mäkká na to a tak vtedy len obmedzujem jedlo. Chcela by som na to váš názor, ďakujem.
PPP, úzkosť či len zbytočne obavy?
je to uplne normalne ! mam prene to iste .. ale netrapim a tym ,ze je to na pychiatriu :D .. netrap sa ,je to normalne ! mam do bodky to iste ! lebo ked sa prezieram ,hlavne pred menstruaciuou ,som schopna zrat nonstop .. nedokazem to ustat ... priberiem za dva dni 2 kg .. potom mam vycitky a snazim sa nic nejest .. vecer si dam poslednu porciu niecoho na co mam stranu chut ,poviem si na druhy den pijem uz len vodu s citronom ,dam si dietny den .uverim samej sebe ze to dam .... jasne pride rano a rozvoniava kava ... neodolam kave s mliekom ..urobim si kavu, jasne manzel si da cerstve rozky ,ide ma porazit ..jane ze si dam aj ja maslo a dzemik mnam ..... potom si hned rano roztiahnem zaludok a uz sa to so mnou vezie cely den ! zeriem a zeriem .a mam vycitky ..a prene rozmyslam nad nejakym prehanadlom ..! ked mam stres nedokazame jest ..malinko tak krasne schudnem na mojich 47 kg pri vyske 160 cm ,mam drobnu postavu ... ako nahle ma chyti zrava ,vyzeriem sa na 51 kg a uz to vidiet ..hned mam brucho a citim sa ako male pivo ... a vadi mi to .. po menstruacii mi prestane chutit jest tak mam znova vojich 47 kg a krane ploche brusko ,,, no proste mam to tak isto ...aj ked ma to stve ... ale urcite sa tym nepovazujem za pripad pre psychiatra ..:)