Ako to mysli?

Príspevok v téme: Ako to mysli?
Nika56789

Ahojte , potrebovala by som poradit resp. vediet co dotycny zamysla pretoze som zmätena. Spoznala som muža s ktorým si rozumiem. Nechcela som ziadny vztah , vlastne ani ziadne zblizenie s dotycnym ale po case som zistila ze si rozumieme. Stale bol iniciatorom roznych spolocnych aktivit , prechadzky , padli aj niejake bozky. Avsak zistila som ze vypisuje si aj s inymi zenami a mna to zacina dost trapit. Myslite ze to mysli vazne alebo...?

moni58

z vlastnej skúsenosti by som ti povedala, nevkladaj sa do toho, lebo ver mi, že toho muža budeš neustále podozrievať...a tam už sa nebuduje na pevných základoch...
takže nedala by som už takémuto typu šancu,
najlepšie je vysokú latku nasadiť už od začiatku...

tak akosi

rozhadzuje siete na vsetky strany, urcite kazdu jednu vola von a bozkava
a tak mozno ste styri mozno aj viac ktore si kladu tuto otazku pri tom istom muzovi a vsetky vas vodi za nos

klara343

Ja by som tu otázku adresovala dotyčnému.
Vieš, prečo by si sa mala trápiť ,ked jednou odpovedou bude dávať všetko zmysel.

Sú muži,ktorí áno udržiavajú vzťahy s kamarátkami a je to o dôvere a a zase tí kt. sa radšej venujú iba svojej známosti/priatelke a pod.

Nazbieraj silu a spýtaj sa ho. Normálne, narozum. Ako berie celý tento váš nehovorme mu ešte vzťah.
Nie je nič lepšie ako vedieť na čom si.