Niekedy toho mam uz fakt dost

Príspevok v téme: Niekedy toho mam uz fakt dost
Luis1988

Poradte mi.....dnes sa to medzi mnou a rodicmi velmy vyostrilo ......ide o to ze som v anglicku ale syna mam na sk za chvilu mu rok bude a ja by som ho rad uz videl za druhe je v tom aj jedna velmy blizka zena.....medzi nami to klape ale radicia niesu z toho nadseni praveze ma od vsetkeho odradzali a kedz im poviem ze idem na sk zacnu sa hadat a len pocujem co si myslis ze ona bude z tebou alebo ze syna ti hned ex ukaze ...myslim ze moji rodicia ma neznasaju ako sa len da.....ja mam svoje roky no oni si myslia ze mam vzdy 20 rokov mam toho fakt dost poredte co z nimi robit ked to nechcu pochopit

kgsa

Realista, zle si to pochopil.
Syna ma pri ex, nie pri rodicoch. Skor by som povedal, ze jeho rodicia neznasaju jeho ex. Ma skoro rok, cize si v anglicku asi maximalne rok a pol. Ja som bol 5 rokov, kym som sa vratil, poriadne som nasetril, na veci do zivota, a az tak som zanechal super pracu/karieru.

Tebe by som poradil to iste, drz si pracu, vydrz kolko sa da, pozvi svoju ex so synom na prazdniny za tebou. Alebo zariad si skype, a aj tvojej ex.

realista

Rodicia ta neznasaju, ale opatruju tvojho syna. Zaujimave...

Ty si zijes, ci pracujes v Anglisku a oni ho vychovavaju na Slovensku. Zaujimave...

A nemal by si ho ako rodic vychovavat SAM a tam, kde si ?

Divis sa potom rodicom, ze maju obavy ? Myslis, ze keby ta nenavideli, starali by sa ti o syna ?