Dobrý deň, mám problém s vyprázdňovaním. Trvá mi to pomaly už 3 týždne. Najprv to začalo tým že som mala stolicu normálnu ale mala som podráždený konečník a vždy po.., som mala na toaletnom papieri krvavú škvrnku. Toto s podráždením konečníkom som mala už dávnejšie a vtedy mi doktorka predpísala masť ktorú som si vtierala 3 x denne. Vždy mi to prešlo a bolo dobre. Tento x sa mi to vlastne tým začalo že celý týždeň po stolici som mávala krvavú škvrnku. Nakoniec mi to zas po pár dňoch prešlo ale začalo ma strašne zapekať a stolica minimálna a vždy som sa dotrápila na wc-ku aj 15 min. Mala som v tom čase aj kŕče, nafúknuté brucho a stále pocit plnosti a aj po stolici som mala pocit že potrebujem ísť ešte ale nedalo sa mi.. Vetry som mala stále až sa mi zdalo že veľmi. Tento stav tiež po týždni prešiel a teraz ma už nezapeká, ale stále mám slabú alebo žiadnu stolicu. Nato, čo zjem (a jem 3 až 4 x denne a pijem vodu a nesladené čaje) a ako som to pred tým mávala keď bolo v pohode, mám teraz stolicu minimálnu. A dokonca keď jeden deň stolicu mám tak na druhý nemám až na tretí deň zas mám.. Vetry mám tiež ale skôr k večeru a tiež až prehnané. Brucho ma už nebolí, ani kŕče nemám, len ho mám nafúknuté. Dokonca som za tieto necelé 3 týždne pribrala 1,5 kg. Chcem ísť k doktorke len by som chcela vedieť váš názor aby ma doktorka neposlala domov že som hypochonder. Zatiaľ ďakujem