ahojte. mam naj kamaratku uz od malicka, nase maminy mas kocikovali spolu.. teraz mame 21 rokov, ona uz robi bakalara a ja este len maturujem( bola som na biligvalnom gym., a isla som z 9.rocnika, plus mi zle vychadzaju roky)
obe mame priatelov, no ten jej je zo zahranica, a ide tam na cele leto, a mozno sa tam aj potom po lete prstahuje. su spolu uz 7 mesiacov ale realne z toho boli spolu osobne ln 1, vsetko ostatne je skype. jej priatel je dobry, mily, zabezpeceny. len ma trapi ze sa tak dobre nepoznaju.. a ze na mna uz nema tolko casu lebo stal skypuje, a nwozaj sa bojim ze sa odstahuje. ze tu necha celu svoju rodinu kamaratov a mna. je mi to proste luto ze o nu prichadzam a neviem to zastavit. ked som jej to povedala, naznacila mi ze ja sice mam 21 ako ona ale este len maturujem a moj frajer tiez a oni dvaja su zabezpeceni a maju cas na deti... a ze bude zena v do,acnosti ze sa nechysta do prace.
velmi ma to zamrzelo, dotklo sa ma to.
na jednej strane sa mi zda ze to je strach a na druhej ze zavidim, ze je zabezpecna a mozu mat uz babo, lbo to je moj najvqcsi sen v zivote, mat raz rodinu :( a my s priatelom ako maturwnti a brigadnici pozerame hypoteky a setrime si na byvanie a zivot.
zavist naj kamaratke, strach ze o nu pridem? preco?:(
Ahoj, ja som prežila/prežívam niečo podobné.. tiež s najlepšou kamarátkou.. tiež si začala žiť vlastný život, ostatní (vrátane mňa) skončili automaticky na vedľajšej koľaji. Bola som z toho veľmi nešťastná, ale pomaličky ma to už prechádza. Uvedom si, že za pár rokov ty budeš tam, kde ona a budeš si riešiť svoj život... Ľudia k nám do života prichádzajú a odchádzajú a vždy to má nejaký dôvod. Pozri, pokiaľ ona zatiaľ nemá veľké záväzky (napr, novorodenca doma), nevidím dôvod, prečo by ste sa nemohli stretnúť. Možno to nebude tak často, ale pokiaľ sa aj ona bude chcieť s tebou ďalej kamarátiť, výjde ti v ústrety. Ja sa s tou mojou tiež vidím tak raz za 2-3 mesiace, ako sa nám podarí. Keď máme čas, aj častejšie. Zaujímaj sa o ňu, dávaj iniciatívy na stretnutie (ale zas nie každý deň), "nevtieraj" sa, ona si potrebuje rozdeliť svoj čas medzi ľudí, na ktorých jej záleží. Držím palce, aby si tam patrila aj ty. Môžeš sa ozvať, ako to dopadlo, zaujíma ma to, keďže sama prežívam ničo podobné. Ahoj :)