Je dobre ked som od rana nejedol iba pil vodu?,chcel by som schudnut. Ani zajtra nebudem jest
Nejedz
kolko vazis ,? a kolko merias ? pripadas si byt tucny ? no napriklad ja mam 47 kg .a 160 cm ,som zena .. pri mojom žravom apetite ,hlavne pred menzesom sa vyzeriem na 52 kg za tyzden .vystupi mi brucho a uz sa necitim dobre v obtiahnutych trickach ,pripadam si ako male vyžrate pivko ... tak niekedy sa zapriem a dokazem ,3 dni poriadne nic nejest ... ale nie ze NIC nejest ... to sa neda ,lebo budes slaby ako caj .. bude sa ti tocit hlava ,atd .. proste na ranajky skus dat ten polystiren co a jedava pri diete a vodu s citronom ... na obed si daj len cistu rybu na masle ,nejaku zeleninku k tomu ... potom neskor banan ( vyborny je aj na ranajky bananovy koktajl .mlieko a banan rozmixovat ).(ovocie obmienaj ). a vecer nejaky biely jogurt a musli... toto bude stacit ... budes sa sice citit hladny .ale treba pomaly stiahnut zaludok aby nevyzadoval tolko jest ....mne sa podari za 3 dni zhodit znova na mojich 47 kg .. len ked mam zasa pred menzesom ,nezdrzim sa a znova sa vypapkam ..lebo zeriem a zeriem aj 10 krat za den co ma napadne .. a tak mi to ide dokola :)
Vydrzal som doteraz, tak idem si dat nieco maleho na veceru...
Určite sa Ti takto podarí schudnúť. Okrem toho si poškodíš žalúdok, kyselina v ňom začne tráviť žalúdočnú stenu. Chýbajúce živiny sa prejavia na zníženej alebo žiadnej činnosti orgánov (napr. svaly, mozog).
Takže porozmýšľaj, či to za to stojí. Ráno je najdôležitejšie na príjem potravy, lepšie je viac chodov s menším množstvom potravy, dostatok tekutín a pohybu.
a este den a potom si vychutnas jedlo v nemocnici
Cely den si vobec nic nejedol iba pil vodu? Takto nikdy neschudnes. Za den zjedz minimalne 1000 kcal. Pod tu hranicu uz nechod. Najdi si na internete nejaku vhodnu dietu. Dieta vsak neni moc ucinna, radsej treba sportovat, chodit do posilky. Vysvetlovat to tu by bolo na dlho, pred tym, nez sa pustis do diety, vyhladaj si o tom vela clankov na nete, vela ti vysvetlia.
nie nie je potom má telo tendenciu robiť si zásoby ked niečo zjes automaticky to pôjde do tukov jedz aspoň 5x do dňa a uvidíš ze to pojde samozrejme nie vyprážané normálna strava a trošku pohybu a pojde to