Dobry den. Stala sa nam dopravna nehoda. Na plnej ciare nas obehlo auto a zaflekovalo v strede cesty (cez tu plnu ciaru), pricom sme nestihli zabrzdit a narazili sme donho. Potom vystupil vodic toho vozidla z auta a mojho priatela vytiahol z naso auta a 3x ho udrel pastou do tvare. Priatel mu to nevratil. Potom sa vyhrazal aj mne ze ma zbije. Zavolali sme policiu a policajt povedal ze nech sa jEden z vodicov prizna k zavineniu a kedze bolo jasne ze ten vodic sposobil nehodu zamerne, priznal sa. Spisali sme zaznam o nehode. Policajt napadnutie odmietal riesit. Na druhy den sme nahlasili dop. Nehodu do poistovne vinnika aj do nasej sme volali. Auto sme odovzdali na obhliadku a do opravy a vsetko potrebne sme dolozili. LENZE. Dnes nam prisiel dopis z nasej poistovne ze ten vodic tam oznamil ze vinnik je moj priatel atd. Volali sme do poistovne a aj pisali email ale kedze uz bol vecer nezdvihali. Zajtra tam pojdeme osobne. Ale chcem sa vas spytat a poprosit o radu ako mame teraz postupovat? Na zazname o nehode je uvedeny vinnik ten vodic a aje tam aj podpisany. Ale uz neviem komu sa da verit. Na policiu sa spolahnut neda. Mohol ten vodic napisat novy zaznam o nehode a sfalsovat priatelov podpis? Sposobil nam skodu na aute cca 3000 eur. DAKUJEM ZA RADY.
Dopravna nehoda
Prezývka Ti dobre poradil. Ak už teraz máte komplikácie a navyše je tam aj napadnutie, najala by som si advokáta. Poisťovne skúšajú svoje triky a zdá sa, že aj niekto iný. Niektoré prípady potom končia na súde, ak sa človek nevzdá. Ak by to bol aj váš prípad,nemusíš sa báť, náklady bude znášať strana, kt. prehrala.
V prvom rade si myslim ze tvoj priatel by sa nemal nechat mlatit.. Do buducna je dobre pouzivat aj nejaku palubnu kameru ako go pro a podobne.
No a co sa tyka toho odskodnenia tak neviem podla mna tam do poistovne treba policajny zaznam, ved preto ste ho podpisovali na mieste. Kvoli tomu sa predsa vola policia. Tak ak mate od policie podpisane ze bol vinnik nehody on tak to proste dodajte na poistovnu.
Ak by bol niekde problem najdite si nejakeho pravnika/advokata ktory vam to poriesi.
Inak kamarat co mal tiez nehodu takisto otazka policajtov ze kto je vinnik nehody :D asi ich oblubena otazka aby nic nemuseli robit. Moj kamarat co zavinil (malu) nehodu im povedal ze nevie ze predsa ich volali od toho aby to presetrili :D :D.