Kupila som si jonson olej pre deti a otvorila som ho a teraz zda sa ze nejde zavriet. Je tam akasi poistka a neviem ci to uz je zatvorene, akym sposobom sa ta flaska otvara a zatvara, vdaka za rady lebo som bezradna...
Detsky olej otvaranie a zatvaranie
Zlatko sa zial nevolam. Je jedno ci to pouzivas na dieta alebo na seba, ten menovany olej vyvolava alerg. reakcie, takze na oci by som ho uz vobec nepouzivala, ani u dospeleho cloveka. Ono aj za studena lisovane oleja mozu stipat pri odlicovani oci. Existuju vsak odlicovacie oleje, ktore su prednostne na to urcene, aby oci nestipali a hlavne neobsahuju ziadnu chemiu.
Ak ti vsak ide stale len o to otvaranie a zatvaranie johson oleja, tak potom skoda slov.
Z!atko, ja to používam na odstránenie špirály z očí... Som dospelá a inak aj mňa ro chcľu dráždilo na oči ale prešlo to...
Zrejme vela mamiciek tento olej pre deti nepouziva. Ani sa necudujem, ked pisu o alergickych reakciach na tuto kozmetiku. Parfemovane oleje by som ani dietatu na pokozku nedavala. Kup klasicky za studena lisovany mandlovy olej a nebude problem ani so zatvaranim ani s otvaranim.
...hm hm dakujem za odpovede ;)