Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako sa prejavuje partnerská láska a len pocit mať rád?

Príspevok v téme: Ako sa prejavuje partnerská láska a len pocit mať rád?
stále pochybujem

Dobrý večer. Chcela by som niečo vedieť, lebo sama si neviem dať rady. Mohli by ste mi prosím Vás vysvetliť rozdiel medzi partnerskou láskou, zaľúbením vo vzťahu a tým, že partnera máme radi a preto s ním chodíme?
Som s priateľom viac než rok a stále pochybujem či ma miluje alebo má ma len rád, pretože sa k nemu dobre správam, máme pekný vzťah. Aký je v tom rozdiel? JA neviem či ma ozaj miluje. Aké sú to prejavy?
Môžte prosím Vás aj napísať Vaše názory. Ďakujem za odpovede a rady.

Nazorista

Toto je velmi pekne jedno vysvetlenie, co coho sa moze skladat "laska" - v tomto pripade ide o trojuholnik Intimita, Vasen a Oddanost. Z kazdej veliciny tam moze nieco byt. Ideal je z kazdej tak akurat. Potom je to ta "krasna" laska. Su vsak aj prazdna laska atd.

socialnadynamika.blog.sme.sk

stále pochybujem

Tak to je pravda. On veľmi také slová nehovorí, že Ľúbim ťa. Maximálne, keď poviem, že mám ťa rada (mám obavy mu povedať niečo viac), tak mi to opätuje, že aj on ma má rád.
A čo sa týka tých darčekov, tak to si vzájomne kupujeme. Na každý sviatok čo máme a dokonca na každé naše mesačné v,,výročie" čo sme spolu (napr. nejaké male čokoládové srdiečko a také drobnosti). Ale to možno len zo slušnosti má zo zvyku. Ale dobre vedieť :)

0vecka

nj toto su len take definicie... imho kazdy si vytvara trochu iny vztah a preto je tazke to takto pausalne povedat... niektore pariky sa napr stale biju alebo sa podpichuju a ini si nedovolia nic negativne na toho druheho povedat

Radca12

Nerieš slová ale rieš to ako sa k tebe správa. Muži majú často problém vyjadrovať svoje city. Možno ťa miluje len ti to nedokáže povedať, alebo mu to môže byť dokonca aj trápne. No uisťujem ťa, že ak ti občas niečo pekné kúpi alebo si s tebou vyrazí von, jednoducho venuje ti čas, peniaze, spoločné chvíle... tak ťa ľúbi