Mám frajera, sme spolu 2 roky, 1 rok bývame spolu. Začiatok vzťahu bol súprový.
Začali sme spolu bývať a Nejak sa to pomenilo.. Chlapec s velmi dobrým srdcom ( a teraz neviem ci naozaj je/ bol taky alebo len hraje formu) alebo je to moja vina?
Cítim akoby so mnou súperil? Chce mi len dokázať aby som ho vnímala ako muža? Nehadame sa, ale niekedy. Z maličkosti On z ničoho nic zrazu prestane so mnou rozprávať... A uz 2x mi povedal ze mam sa zbaliť a vypadnúť ze som úplne zbytočná. Bývame v podnájme. Zacala som sa baliť, potom plače ze nechcel. Začal hrať online hry. Nikdy Spm mu take nic nepovedala. Sj ked dôvody som mala:/
milujeme sa občas, pretože m a to nebavi a ked tak je to bez vášne.
uz x krát sme sa bavili o tom ze sa rozijdeme v dobrom.. Ale vždy sa to ustoji.. Ale ako to takto píšem.. Asi aj sama si dam odpoved a radšej to ukončím... Ked ja s asi bojím ze ostanem sama. A nemilujem ho, mam ho len rada. Minuly týžden som mu to hovorila, ze odišiel mi od srdca a bud nech sa snaží alebo končíme. Tak ze chce pokračovať.... Viem ze nas nepoznáte.. Sle asi ked človek si to prečíta? Má to zmysel? Alebo je to len chvíľkové.. Ze nevieme co chceme? Alebo?
A uz vobec sa necítim pri ňom zensky.
Ďakujem. :(
Má ešte zmysel takýto vzťah?
Ludia kym idu doanzelstva,byali na cas vyskusat spolu zit.Vyskusat si to.Lebo stretavat sa na chvilu alebo zit spolu je velky tozdiel.Az vtedy spoznaju jeden druheho.U vas to nefunguje.Pri tych hrach ja sz tak problem nevidim.Chlapi sa radi vracaju do detskych cias a hraju playko ...formule,ci cokolvek.Ale vyhadzovat ya zo spolocneho to je veľa mala by si odist ked to urobi este raz.Sama pises ze ani po sexualnej stranke to nefunguje
Tak neco stracat cas?Oslobod sa od neho...Niekde je niekto sam kto ti bude mozno viac vyhovovat a bude rad tvojej malickosti.
Asi áno, človek si niekedy potrebuje otvoriť oči a netrápiť sa pre lásku týmto spôsobom. Dakujem.
Ty si si aj sama odpovedala, z toho čo si napísala je krásne cítiť tvoje pocity a tvoje trápenie. Mne už stačilo keď som si prečítal že hrá online hry, tak to musí byť chuj, že uprednostní hru pred tebou. Prepáč ale narazila si na idiota s prepáčením, viem že je v ňom aj niečo dobré a že mu budeš chýbať, ale on musí padnúť na hubu aby sa spamätal. Ja by som si hladal iného na tvojom mieste, je pravda že veľa chlapov je prihoretých, ale stále je aj pár normálnych, určite to s ním ukonči, moja rada
podla mna to zmysel nema a radsej sama nez v nefungujucom vztahu