Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Milujem kamarata

Príspevok v téme: Milujem kamarata
Papi

Asi pred rokom som spoznala super kamaráta - velmi si rozumieme, mame vela spoločného. Až postupom času som si všimla, že voči nemu cítim niečo viac. Je to tichý, introvertný chalan. Človek nevie na čom je. Vždy keď sme spolu niekde tak je strašne galantný a stále na mňa uprene pozerá. Je však pravda, že mi nepíše alebo ma dlhšie nekontaktuje. Neviem čo mám robiť, pretože absolútne niekedy neviem čo si mám myslieť.

Papi

Ďakujem za rady, dlhšie som to tu nepozerala - ale prišla som k tomu, že to asi nemá zmysel. Mám ho strašne rada, lenže dvaja nesmelí vo vzťahu byť asi nemôžu. Tiež sa bojím odmietnutia.

Messje

Papi
Tak mu napis ty.Aky si mal den,vymyslime dnes nieco?,alebo mu len napis...len tak ti chcem popriat pekny den...
Hanbi sa alebo sa boji odmietnutia.Tak to proste urob ty.Neboj sa prveho kroku.Ked uz sa rozlúčite ze idete kazdy domov len mu povedz...mam chut urobit nieco bláznivé. A ked sa opyta co...daj mu pusu.

Papi

Neviem, bojím sa s ním o tom porozprávať tak hned narovinu. On je naozaj podla mna dosť citlivy - prvý krát ked ma volal von tak to povedal tak potichu ako keby som mu ani nemala rozumieť.

Radca12

Takíto chalani majú problém vyjadriť čo cítia z obavy že budú odmietnutí a tak radšej ani nič nenaznačujú a preto ty musíš byť tá ktorá bude iniciatívna. Nemusíš mu hneď povedať že ho miluješ, ale mu to len naznač, najlepšie nejakým dotykom a sleduj jeho reakciu. Žiadnemu chlapovi dotyk ženy nevadí a ani ho nijak neurazí, maximálne ho to zaskočí ale to je v poriadku

MANUALnalasku

Je introvert, takze nezabudni v ziadnom pripade mu dat najavo svoj zaujem, musis to nechat cele na neho, nanajvys davat len minimalne a uplne nejasne naznaky zaujmu s dufanim ze ako spravny introvert ta jedneho dna velkolepo zvedie a idealne po vasnivom tanci na plese a s ruzou v ustach pred tebou v poklaku ti nasunie pred celym ohromenym osadenstvom diamantovy prsten. Musis tomu len dat cas a ak to nespravi tak je jasne ze je to neschopny, necitlivy debil ktory za nic nestoji.

moncisko

dost zalezi natom co on k tebe citi. Ak cisto len kamaratsky tak to nema vyznam a zbytocne sa budes len ty trapit

Kýčera

Tak to s ním nevzdávaj. Na trhu je už veľmi málo mužov, čo vedia, čo sa patrí, dokážu si ženu vážiť, byť galantný... Stretávaj sa s ním aj naďalej, napíš mu, zavolaj...