Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Návrat po rozchode?

Príspevok v téme: Návrat po rozchode?
nešťastnáropucha

Ahojte, mám taký problém, že priateľ sa so mno rozišiel..nejako sme sa dostali po čase k spoločnému rozhovoru, lebo začal byť viac kamarátsky a kontaktoval ma častejšie..len nič priame nepovedal....mňa to zraňovalo lebo som ho mala rada a ten častý kontakt kamarátsky mi bránil odpútať sa. Neviem proste ma to zraňovalo. Napokon som sa ho priamo spýtala či chcel náš vzťah obnoviť...povedal mi najprv že nie, potom že nevie, napokon že áno ale že sa bojí, žeby chcel byť kamarát tráviť čas a zistiť či sa tie city po čase obnovia...
Pre mňa to bolo bolestivé lebo som sa mu snažila vysvetliť že s ním nedokážem byť len kamarátka, zakaždým ma to bolí.
Napokon som povedala že som za to nezáväzné stretávanie, avšak skončilo to aj intímnymi prejavmi a cítila som sa zvláštne..nie veľmi dobre....
Potom som sa ho spýtala že či sa uvidíme teraz niekedy a tak..a iba pokrčil plecami....
Neviem čo mám robiť....

Radca12

Stále to isté dookola baba sa zabuchne do chalana, rozídu sa, baba bez neho nevie žiť, chýba jej. Chlap medzi tým kefuje inú. Ktorej natára krásne rečičky, tak ako tej predošlej. Potom ho omrzí aj tá a tak sa zvykne vrátiť k prvej a tá celá natešená, že jej milovaný sa k nej vrátil, no zas sa stane to isté, omrzí ho a ide hľadať tretiu.....Je to nekonečný kolotoč a namiesto toho aby ho ženy často zastavili, tak ho podporujú rovnako ako ty.
Ja viem že ho máš stále rada, ale je to hajzel, tak ako väčšina mužov a namiesto toho aby si podporovala jeho kolotoč a trápila sa stále dookola, má toto celé jednoduché riešenie, nájdi si iného. Teraz je on v tvojej hlave ten jediný, no akonáhle spoznáš nejakého iného, začneš naň ho zabúdať stále viac a viac, až ti začne byť úplne ukradnutý a ty si povieš ako dobre si spravila. Celé toto čo som ti napísal poznám na vlastnej koži a moje okolie to tiež často rieši a vždy je to to isté

klara343

Daj si s ním pokoj. Zneužije tvoje city lebo on chudáčik- nuž nevie čo, zatiaľ ,čo ty ho miluješ. Vyspíš sa s ním raz,2x,3x on si nájde inú povie ,že je s ňou šťastný zatiaľ čo ty budeš rozklepanými rukami vytahovať vreckovky z krabice a plakať nad otvorenou fotkou jeho xichtu v PC.
Skonči to, kým to bolí iba trocha. Sprav to pre seba, svoje šťastie.

Filip TT

žabka - toto odmietni, to nie je dobré na psychiku, na srdce.
Povedz mu, nech ťa nechá na pokoji, nech príde až bude pevne rozhodnutý. Veď ťa pozná, vie aké je to byť vo vzťahu s tebou, pozná všetko, čo potrebuje. Nie je čo ďalej skúmať a skúšať...

Inak je dosť nešťastné, keď muž sa riadi tým, že či sa obnovia jeho city. Muž má mať základ vo vôľovom rozhodnutí. Muž má byť racionálny tvor a keď nepodľahne nejakej závislosti, tak taký aj je. Ak sa rozhodne vôľou, potom to stojí na skale. S tým sa potom dajú prekonať krízy. Vôľové rozhodnutie je svetlo s ktorým sa dá ísť aj keď je srdce v tme.

Ak skúma, čo momentálne cíti, to je na vode. To pri probléme stroskotá.

On nie je rozhodnutý vôľou - také neber, že skúma, čo mu povedia city. Kým to nie ja také že CHCE ABY ŤA CHCEL, tak to nie je nič, na čo by si sa mohla spoľahnúť.

nešťastnáropucha

nemali sme spolu sex..len sme sa bozkávali...(zle som sa vyjadrila) ale to je asi jedno..len na pochopenie, že to nebolo len "kamarátske" stretnutie..

iwetqua

nechápem načo ste sa rozišli keď sa teraz stretávate a neviete ani jeden čo chcete ...takýto vzťah nemá budúcnosť...kašli na to a hľadaj niekoho kto vie čo chce.

ANGEL-DEMON

skončiť to,.. slúžiš mu len ako rohožka,.. ozve sa ked bude chcieť trtkať... akonáhle si nejaku nájde na teba hned zabudne..
maj nejaku sebauctu, ak ti to ešte hovorí niečo...