Nepocitujem hlad

hoza22

no ja mam ten isty problem. Ze by som nemusela jest aj cely den. A ked sa najem, podla mna normalnu porciu, tak sa citim strasne plná. To som predtym nemala a byva mi aj zle ale co to je nevedia zistit na sone ani gastroscopii. Mam problem s vyprazdnovanim, to som riesila na kolonoskopii, ale vtedy som este ten problem s plnostou nemala. Takze tomu to nepripisujem.

Gima

Tak si kup sušene slivky alebo chia semienka. Pomáhaju aj jogurty.
Nezabudaj na pitný režim, džusy, čaje a voda.

modrofuzik

uprimne ti zavidim, to by bolo super, stacilo by mi si len strazit pravidelny prisun. Takto si musim strazit, aby ten prisun nebol prilis casty:)

Gima

Jar je priam ako stvorená na očistu organizmu. Vtedy sa začína všetko naokolo prebúdzať k životu. urobte tak aj vy! "Čistý štart" bez akýchkoľvek škodlivín vám zabezpečí rukola. Má horkasto-korenistú chuť a tuhšie zubaté listy, v ktorých ukrýva hotové bohatstvo.

Rukola je výnimočná vysokým obsahom vitamínu C, ktorý zlepšuje obranyschopnosť tela a tým celý imunitný systém. Nájdeme v ňom aj vitamín K, ktorý podporuje vstrebávanie vápnika v kostiach a zuboch. Tento vitamín hrá dôležitú úlohu v prevencii proti osteoporóze a taktiež zabraňuje srdcovými chorobám. Jej konzumáciou znížite chronický zápal v tele a zároveň ochránite mozog pred starnutím. Aby toho nebolo málo, ochráni vás tiež pred znížením kognitívnych schopností vďaka vitamínu B. Výskumy dokonca preukázali, že ak starší ľudia konzumovali túto bylinku, nemali problémy s kognitívnou schopnosťou.

nepocitujem hlad

Sa aj citas...to je doooobra drzost! A hlavne zly slovosled mas zlatko. No a aby si mi verila, tak naozaj nemusim vecerat a niekedy ani ranajkovat a az obedovat a vobec mi to nevadi, neviem ci to je normalne... Nechcem jest ked nie som hladna, to asi dobre neni, ci?