Dobry den prajem vsetkym...Mam depresie od oktobra kedy sa somnou priatelka rozisla , na psychyatrii mi dala dr. atarax a antideprediva ktore som vsak nezvladil brat , som plakal uz po troch davkach , tak som bral a trpel iba na ataraxe a potom som skusil lexaurim , potom mi dala ,,slabsie antidepresiva v januari noo ani tie som nezvladol , musel by som ist na pn a trhal by som si min. vlasi , na lexaurine sa to casom celkom zlepsilo tak som vysadil , ale po par dnoch mo zase bolo zle , skusil som aj psychiterapiu ale na dlhodobe sedenia nemam financie, sak jedno stoji od 40 e, potom som pocul ze cliveku ktoreho moja mama dobre pozna a lezal aj na psychyatrii mu pomohla klasicka homeopatia , a dnes je usmiaty. Tak som skusil homeopatiu , tiez to je otom zevraj to musi zomna vyjst a leci sa telo ako celok , tiez sa musia trafit v lieku presne na oposane priznaky , osobmost atd. Mate niekto skusenost z vylecenim z depresii klasickiu homeopatiou ? Problem je ale aj v mojej povahe si myslim , mal som svoje vysnivane idealy , laska, viera , deti , rodina , a teraz som sam a mam 38r.a stratil som zmysel zivota a nemam pokojna dusi , obratil som sa aj na vieru , na jezisa krista a odovzdavam sa do heho ruk ... Chcem zit uz spravne v laske v porozuneni , v pokoji a v stasti ... Tiez som dost jemnicitna povaha a samota mi tiez skodi... Neviem ako sa vymotat z bludneho kruhu , poznate niekto dobreho psychoterapeuta ktory by mi vedel pomoct ?