Práca poisťováka

Príspevok v téme: Práca poisťováka
kubo4747

Zdravím, dostal som možnosť robiť prácu poisťováka, respektíve obchodný reprezentant či ako sa to píše pre spoločnosť DAS. Prax požadovaná nie je, ale túto prácu som ešte nerobil a je to na živnosť. Najviac sa však obávam o klientov, budem ich musieť zháňať a samozrejme, tiež táto práca je platená od výkonu. Čím viac zmlúv uzatvorím, tak tým viac zarobím. Ak máte niekto s týmto skúsenosti, tak prosím poraďte, ale pozrite si niečo o tej spoločnosti. Či sa to oplatí a pod. Za rýchle poradenie ďakujem.

Messje

Musis byt vyrecny a vediet presvedcit.Stat si za svojim lebo vela ludi ti povie ze sa to neoplatiusis vediet klamat.Nie je to lahke najst klientov v dnesnej dobe.Ja nemam ziadnu poistku a nikdy by som ziadnu neuzatvorila.

p64

Pozri sa, čo sa týka len ako poisťovníctva samotného, tak táto téma je možno taká stará ako dane a ľudstvo, čiže už x - krát sa o tom hovorilo na rôznych diskusných fórach, či sociálnych sieťach.
A keď sa už bavíme o tom poistení DAS, tak kedysi sa tejto firme darilo hlavne pri poisťovaní motorových vozidiel, no dnes Ti už ťažko poviem, že ako na tom sú ich zamestnanci, ale konkurenciu majú tak či tak veľkú v dnešnej dobe, čiže pochybujem, že v tomto budeš úspešný ako živnostník, môj názor je na to taký, že skôr len skrachuješ ako prežiješ . . .

Prezyvka055

Takze v podstate taka nanic praca. Ja sa inak cudujem ze tieto agenturi este existuju kedze mam pocit ze kazdy slovak je poisteny uz minimalne dvakrat.
Neviem sice o ake poistenie sa jedna v kazdom pripade ak o zivotne tak ti kazdy seriozny poistovak povie ze investicne zivotne poistenie je najvacsi odrb a aky je pachani v tejto sfere na ludoch .

kubo4747

Ja si to uvedomujem, ale skôr ma zaujímajú klienti, ako ich správne hľadať a pod., pretože bez klientov nezarobím. Mal by som mať aj rôzne prednášky o tejto práci, ale ak sa tu tomu niekto rozumie, tak nejaké fajn rady ocením, hlavne aj okolo celej tejto práce.

0vecka

sisi isty ze to chces robit? budes musiet obtazovat ludi aby si dostaval zmluvy. Pravdepodobne im nabulikat ake je to vyhodne atd... to uz fakt radsej hajzle cistit