Bolest krizov

Príspevok v téme: Bolest krizov
Martina108

Uz druhy tyzden ma bolia krize, nie ani tak pri pohybe ale skor pri dotyku na tu cast chrbta. Je to v blizkosti chrbtice po oboch stranach.Boli to aj ked sa opieram o tu cast. Skusala som si to nahrievat aj nejake lieky ale nic nepomohlo. Vcera som bola na masazi a dnes ma to este viac boli, akokeby som tam mala modriny. Je to citlive na dotyk. Poradte co by to mohlo byt a co by mi pomohlo?

tamarka78

na krize je najlepsia asi masaz a plavanie. Plavanie mi vzdy dobre spravi a este lepsie je ked mas nato cas a chodis plavat pravidelne

Ada47

Ahoj, určite by som na tvojom mieste navstivila lekara a zverila sa mu so svojim problemom, môze to byt neurologickeho povodu, alebo mas zapal v tele. Mala si nejaký uraz, ktory by s tym mohol suvisiet? Ja som musela kvoli urazu absolvovat operaciu chrbite, nic prijemne. Dlho som sa z toho dostavaal, po operacii som bola napuchnuta. Musela som brat rozne lieky a aj wobenzym. ten mi pomohol nielen po operacii, ale aj na zvysenie imunity

nata24

šetrnejsšie ako masáž a aj účinnejší je kyslík. U nás v Trnave je dotyková infúzia kyslíkom. Chodila tam aj moja mama s bolavými kolenami a teraz beha ako srna :)

gastanko2016

určite by som navštívila lekára. Je to už dosť dlhodobá bolesť. Radšej nech lekár urobí potrebné vyšetrenia a nasadí správnu liečbu.

Kýčera

Áno, kúpeľ a masáž musíš vylúčiť. Na kríže si aplikuj len suché teplo. Ak Ti bolesti nevystreľujú do sakrálnej oblasti, DK a nemáš problém so zohýbaním, nebude za tým chrbtica. Buď je to záležitosť svalstva alebo problém s močovým mechúrom a obličkami.

syndiluca

Skuste si kupit diclobene naplaste, kazdych 12 hodin vymenit a 5 naplasti takto spotrebovat. Malo by to zabrat, pbsahuje to ucinnu latku diklofenak, ktora je proti bolesti a protizapalova

Mesačný princ

choď neurológovi. Nech ťa poriadne vyšetrí a nech ti spraví MRI. Tí lepší ťa tam pošlú a dostaneš sa tam v podstate hneď. Inak budeš musieť čakať.

Ja by som to nezanedbal.

Vylúč kúpeľ a masáže. Niekedy to chrbticu zhoršuje. Mokré teplo nie je dobré a ani masáže.