Neviem sa tešiť

Príspevok v téme: Neviem sa tešiť
sophie-k

Ahojte ...vie mi niekto poradiť prečo sa neviem tešiť zo života? proste ma nebaví chodiť vonku na zábavy- nebaví ma opíjať sa a tancovať, nebaví ma chodiť do práce- zapájať sa do diskusie s kolegami napr. na tému čo robili cez víkend, baviť sa o ich deťoch, rodine alebo co varili a chujoviny lezie mi to krkom. Usmejem sa ale je to taky nasilu usmev. Neviem čo sa to so mnou deje mam 23. Asi som divna alebo psychicky chora :/. Má to niekto podobne??

Naray

Presne toto čo opisuješ zažívam aj ja už asi dva možno až tri roky...
A je veľká pravdepodobnosť že to je Anhedónia... Skús si o tom niečo prečítať možno to bude sedieť.
Ak to u teba trvá už dlhšiu dobu bolo by dobré keby si to povedala aspoň svojej obvodnej doktorke. Nieje rozumné a dobré podcenovať také to príznaky.

Buko

Neviem ako ty, ale ja nikdy stastny nebudem. Tiez by som chcel odist niekam prec od vsetkeho ale tiez viem ze by som to dlho nevydrzal. Neviem existovat s ludmi no ani bez nich. Je to cele zle.

sophie-k

Buki takže nebudem nikdy šťastná? chcem mať prácu, ktorá ma nebude fyzicky a psychicky ničiť, nechcem byť pod stresom, liezť do zadku nadriadenej aj keď viem, že som jej nesympatická, nebaví ma počúvať "problémy" ľudí lebo to čo niektorí ľudia riešia je choré .. úplné zbytočnosti nepodstatné veci, nebaví ma chodiť na tie vy...né dskotéky neznášam to tam tých ľudí ....kebyže mám možnosť šla by som žiť niekde do chalupy do lesa, ďaleko od niektorých ľudí. Neviem čo sa to so mnou deje ja som taká nebývala....asi mi už ozaj hrablo....

pytu

Som na tom takto uz niekolko rokov, viem presne co myslis. Strasne sa musim pretvarovat ze som stastny, ze ma vsetko bavi a zaujima ked chcem byt niekde v spolocnosti.

Buki

To pozname vsetci. Realita je ze zijeme v pekle. Ti co su stastni su v skutoctnosti satanove deti, certi, pekelnici, ktori nas maju za ulohu tyrat svojim stastim. NIe su to ludia.