Dobri den chcel by som ozaj vediet ci to aj vam rodicia tak nepraju ako mne. Som romskeho povodu ak moze niekto nech mi poradi lebo ja uz fakt nevladzem........vsetko to zacalo odkedy som sa z ex rozisiel neustale do mne ripali aby som cim skor vzal zenu a teraz ked uz som nasiel vyvolenu tak su proti nej. Neustale pocujem ako mi hovoria co na slovesku myslis ze hmed s tebou bude???a to sa deje kazdy den.popravde priatelia anglicko z duse neznasam.uz tu ma nebavy nic.chcem ist za nou ale rodicia aj surodenci su proti kazdy ma od nej odhovara ale ja ju uz dlhe roky poznam aka je no oni mi brania v tom nadavaju na nu ako sa len da.niekedy mam pocit ako by ma neznasali pre to mi to robia ....niekedy fakt uvazujem ze preco im zalezi viac ma tom aby im to vyhovovalo a nie mne poradtej prosim mi co mam robit som fakt zufali
Moji rodicia nic nechcu chapat
V tom s tebou suhlasim a diki to mi pomohlo ze fakt ....niekedy musis urobit aj to co nechces
Uponahlat znamena co?Nie ze si za mesiac poviete....ved to bolo len kamaratstvo,nic sme si neslubili.Ale vyzeras byt rozumny chlap,tak si len vyries vztahy s rodicmi.Ti su dolezitejsi.Surodenci nech sa staraju o svoje.
Pomali uz vsetci o nas vedia lenze mi este nechceme sa uponahlat
John...je to tvoj zivot
Nikto nebude zit tvoj zivot iba ty sam.Ak mas robotu doma a co si potreboval si vyroedil,vrat sa teda domov.Len aby si mal istotu ze to bude fungovat.Rodicia nech si ziju tam a s kym im vyhovuje.Ty si nedaj dirigovat.Mas dost rokov aby ti to mohlo teraz vyjst.Jej rodicia o tebe vedia?
Angel-demon ono je to aj v tom ze som uz rozvedeni musel som prist sem si dat vsetko v hlave doporiadku o byt a take veci nejde islo skor o syna
ked mas 28 tak si zivot zariad sam podla seba.. doteraz si spal? ja od 22 byvam sama, vo vlastnom a zijem svoj zivot nie taky ako mi niekto by chcel diktorvať...
Po pravde tu uz nemam pracu no na sk mi dava byvali veduci zas a ona tu nepride pretoze na sk pracuje ako zdravotna sestra a za druhe je jedinacik tym padom ju otec neda lebo ma iba ju
Vies ale tu uz 5 mesiace nemam pracu a na sk mi ponukaju pracu tam kde som predtym robil.. Vies moji rodicia chcu iba taku aka im vyhovuje lenze ja donekonecna nemozem na nich pozerat mam uz 28
John
Nevies vobec dovod preco su tak striktne proti nej?Nie je to len tym,ze maju strach ze prides o zárobok ak sa vratis kvoli nej?
Skus najst dovod preco ju nechcu prijat.Mozno ti nechcu zle.V Anglicku nie je kazdy rad ale predsa sa tam da aspon žiť. Co urobis ak sa vratis domov?Ziskas lasku ale zit budete z coho?Nechcela by ona prist za tebou?