zdravím,
zišlo mi na um kúpiť priateľke hračku teda nám ku sexu asi nejaký vibrátor (a aby sa aj sama mohla spoznávať) chcem to kúpiť hlavne preto že nevie dosiahnuť orgazmus (s bývalou som tento problém nemal tá bola multiorgasmická ale tá aj sama seba poznala..)
možno pri sexe stimuláciou klitorisu ako vibráciami lebo tak prstami je to dosť krkolomné keď to robím by sa to podarilo
ja nemám problém so sexom vydržím dosť dlho a mám ho aj dosť veľký podla nej pri niektorých polohách naplno ju to aj bolí, vyskúšal som na ňu snáď všetko čo som vedel ako už už na nej vidím že bude a nič sa nestane :O je dosť negatívne mysliaca hovorí že či ma to ešte baví skúšať že to proste nejde a nikdy to nemala ani mať nebude ale tak mne to nedá..
otázka je vo výbere tej hračky, lebo tak snáď to bude aj sama skúšať kúpiť väčší vibrátor než mám ja penis alebo menší našiel som jeden čo sa mi zdá že vyzerá v pohode má 22cm dĺžku/4cm v priemere čo je v dĺžke odomňa o necelé 2cm dlhší a v priemere menší o necelého 0,5cm " H20 vibrátor - Mega Man/ružový " -asi by mi link premazali
má to význam podla vás ? ja si myslím že baba musí poznať najprv seba že čo jej je najlepšie len na druhu stranu aby si nezvykla na väčší :D privítam aj iné nápady ;) zabudol som máme okolo 20r takže netrtk4me prvý krát