Otehotnenie pocas menstruacie

Príspevok v téme: Otehotnenie pocas menstruacie
IVY1234

Dobry den.

Mala som asi predposledny den menstruacie a priatel sa do mna urobil. Dalsia menstruacia mi trvala asi 3 dni so slabym krvacanim . Normalne mavam nie menej ako 6 dni a dost silnu aspon prve 3-4 dni. Ja by som si velmi priala byt tehotna. Viem vela z vas povie sprav si test ale bojim sa. 2 roky dozadu som bola tehotna a potratila v 3 mesiaci. Je to asi 5 tyzden od nechraneneho sexu. Prosim aka je sanca....

0vecka

Joleen skoro nulova znamena ze je mala je rozdiel medzi nulova a skoro nulova asi taka ako skoro ma to zabilo a zabilo ma to... inak s tym potratom si vedla... akurat aky ma zmysel si spravit test ked nemeska ked je tam 30% sanca ze z toho nic nebude? podla mna je to len tahanie penazi od naivnych ludia preto si myslim ze je dolezite mat tuto informaciu...

Joleen

A este nieco ovecka prestan s tym potratom len kvoli tomu ze tvoja zena nevie otehotnieť ci potratila nemusi ona. Nal by si sa zamyslieť bad sebou a nad tvojimi komentarmi. Uz dost smutne a trápne

0vecka

Joleen ja som tiez nepisal ze nulova...

inak ja by som si test nerobil aj tak je tam vysoka sanca potratu ktory si aj tak nefsimnes a zbytocne vyhodis peniaze a budes stresovat...