Zdravim,od soboty mam problem ,pri pohybe hlavou mam ako keby zavrate,zatoci sa mi hlava, ziadne pocity na zvracanie nemam ,len ta hlava ,vcera ma ako keby tahalo na lavu stranu a zalahovalo mi lave ucho. Neviete co s tym ?co to moze byt ?vcera som navstivil chirurgiu,rtg,vsetko ok,neurolog ma poslal na ct mozgu ,vsetko oka ,poslal ma domov s kludovym rezimom ..ma niekto take problemy ?..
Zavrate
To budes mat z vnútorného ucha radim ORL
Medovkovy čaj s citronom. Cez den kávu.
Nerobil som si nikdy ..
napr.MR, robil si si niekedy výplach nosa?
urcite treba urobit este nejake vysetrenia
Môcť môže, ale... Ale pokiaľ berieš nejaké lieky, tak tie sú podozrivé číslo jedna. A je úplne jedno, koľko sezón ich berieš a čo je na letáčiku napísané. Aj z antihistaminík môžeš mať alergickú reakciu. Tak choď ešte na ORL a daj sa vyšetriť. A uvidíš...
Na pribalovom letaku som sa docital ze ludia velmi zriedka sa stretli s unavou a zavratmi,vedlajsie ucinky boli spozorovane najma u deti ..cize z tohto by to byt nemalo kedze ich beriem pravidelne uz 4tu letnu sezonu a nikdy som nemal ziadne vedlajsie ucinky ..tie zavraty a zalahnute ucho nemoze sposobovat aj nejaky problem so strednym uchom ?. I ked neurolog povedal ze vsetko je v poriadku
Tak čo Adams, už si vylúštil rébus a zistil príčinu svojich závratí?
Odporúčam Ti preštudovať príbalový letáčik. A ak berieš aj nejaké iné lieky alebo doplnky, tak aj tie. Môžu to byť ich nežiaduce účinky,...
alergik som ,pel a rozne druhy travy,uzivam na to claritine