Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Rozchody a návraty

Príspevok v téme: Rozchody a návraty
Linda175

S priateľom sme sa pred mesiacom rozišli. Dôvod rozchodu mi uviedol, že necíti ku mne to čo ja k nemu. Má ma rád ale nie je zamilovaný. Od vtedy sme sa pár krát stretli. Rozprávali sme sa ako pred tým. Raz povedal, že sa možno vrátime k sebe. Po každom stretnutí sa objímeme.
Čo si o tom vy myslíte?

Linda175

_meno v
Veľmi dobre ste to napísali. tým rozchodom som začala byť šťastná. Viac som sa zamerala na iné veci. A už ani nečakám čo bude chcem žiť. Viem, že všetko je tak ako má byť. Uvidím kde ma vietor zaveje.

ANGEL-DEMON

že to nemá zmysel, je to len strata času... nenamýšlaj si... má ťa ako nejaku nahradničku, jedna z možností, kým nenajde lepšiu... zatial mu budes dobra ako matrac.. a akonahle spozna lepsiu na teba zabudne...ver tomu

_meno

Ahojte Linda175

Ako sa hovorí v Jurskom parku, život si už nájde cestu :D

Z mojich skusenosti, co sa ma stat sa stane ....
A co sa nedeje (tzv. chceme nieco, co sa prosto nedeje ..... aj ked na tom robime makame hlava nehlava, tak sa to nedeje ...) - tak je to tak spravne.

A preco je to spravne? V tom je prave finta zivota si myslim .... nebojovat proti zivotu, ale vzdat sa ...

O tom je prakticky cele duchovno, ze nelpime na "fyzických kauzalitách", ale sme jednoducho stastny .....

Zivot je ako siroka rieka, ktora stale tecie ....
V momente, ked zacneme bojovat proti tomu, co sa deje, tak tento boj sa zacina nabalova a nabalovat a nabalovat ......

Z mojej skusenosti, ked sa vzdate pravdy a zacnete byt stastna ....... tak vtedy to pochopite :D

Trosku konkretnejsie, od tohto momentu zacnete byt stastna, usmievat sa, veselit sa ... a zrazu je vsetko ruzove ..... a potom zacnu prichadzat veci, ktore nechceme ..... a v tomto momente mozme citit, ako nas radost a stastie opusta ....

A vtedy sa treba zasmiat nad svojou tvrdohlavostou a byt stastny :_)

Ked toto spravite, spatne uvidite (pochopite)...

Napríklad zacnete byt teraz stastna, a napr. za den/tyzden si vsimnete ze : doparoma ved mne sa paci toto a hentoto, a toto sa mi nepacilo a nasilu som to robila ..ale napr. uz dlho mi vadilo na partnerovi toto ale vzdy som proti tomu bojovala .... a podobne .... jednoducho ked clovek zacne byt stastny, zacne vnimat ako v niektorých veciach zabranuje stastiu (nieco nasilu chceme / a naopak zase nieco nasilu odmietame) ...

Napríklad ako ked mame chut na cokoladu a niekto nam ju ponukne ... a my ju odmietneme "nie ja musim byt stihla" :D a potom nasilu sa niekto napchava napr. ovocim aj ked citi ze je uz z toho kysly na organizmus zvnutra....

Bud ma clovek pravdu, alebo je stastny :D

A co je stastie? muska jenom zlata :D niekoho robi stastnym napr. makat vkuse cely den, a dakoho robi stastnym cely den oddychovat .... takto je stastny ze je cely den malo, takto je stastny ked sa poriadne nafutruje :D
dakto je stastny ked cestuje cely zivot, dakto je stastny ked cely zivot moze byt na verande :D :D

Preto asi ta zivotna skusenost, ze "Ked sa odovzdate stastiu, uz nebudete chciet v zivote od nikoho nic" :D

Lebo tam nebude kauzalita "teraz som nestastny, a ked - tak - v buducnosti budem stastny".

Hm ak mozem poradit, chce to veeeela cviku byt stastny :D pretoze cim nestastnejsi sme, tym viac mame chut sa hadat a trvat na svojej pravde .....

Hm ako by som to este opisal ..... Pravda (napríklad to vysvetlnie ktore hladate) ...... je skor ako cely svet : su ludia napríklad ako swarzenegger ktory su velmi cielavedomi a siria do sveta seba, cielavodomost .... a potom su napríklad ludia ako mnísi, ktory su velmi volny a siria do sveta seba, volnost.

Kazdy sme nejaka puzzla :_)
A to sa vola stastie :_)

Takze napríklad vsetko co sa stalo, je vlastne pre nase dobro :)
Ukazuje Vam to napríklad to, ze ste zacali robit nieco nasilu ........ napríklad nasilu byt vo vztahu, alebo nasilu byt sama, alebo prosto hocico co ste robili nasilu ............

Preto sa akoby vravi, ze najvacsich utrpeni prichadza najvacsie pochopenie : to pochopenie je pustenie pravdy a prijatie stastia, radovania :_)

A vlastne v takejto situacii sa nachádzate aj Vy Linda175 .... nieco ste robila v zivote nasilu, co vôbec ani nechcete, vôbec taka nie ste ... iba to robite nasilu ..... a to moze byt hocico :D mozno nasilu chcete inu pracu ako mate, hocico co chcete nasilu sposobuje nestastie :D

A to je z mojej zivotnych pravd a skusenosti ta najvacsia, ultimatna schopnost zitia ...... vykaslat sa na pravdu a byt stastny ;_)

Inak povedane, kolko ludi tu na fore hlada pravdu, vysvetlenie, preco to neni ako to ma byt podla nas, a naopak ako dosiahnut aby to bolo tak ako chceme .... je to krok z JA (svojej pravdy, nazorov) v ustreti stastiu a radosti .... a potom to clovek spatne vidi cez slzy "ze boze ved ja som vôbec nechcela nikomu ublizit, myslela som to v dobrom" ... a ked sa rozohdnete byt stastna, tak to spatna uvidite, resp. clovek sa zlakne samého seba, ked sa snazil byt inym ako je .....

www.youtube.com

A aky je moj nazor na danu situaciu?

Ze obaja ste prave teraz stastni ;_) ked sa divame cez Pravdu, tak sa bud hnevame, alebo nam je luto (koho je to chyba, preco sa stalo...) .... ked sme stastni, tak jednoducho nas hreje pri srdci :_)

Vela stastia a vykaslite sa na to :D ;) to je to umenie zit :_)
a pekny tyzden snad aj slniecko zasvieti :)

Filip TT

Asi najlepsie bude obmedzit s nim kontakty na uroven obvyklu pre kamaratov. Jednak sa vyhnes sklamaniu a druhak ak by bolo nieco co by u neho mohlo vyvolat zaujem, tak prave to, ze uz nebude mat pocit ze si jeho.

Kýčera

Čo si myslím? Presne to, čo tí traja podo mnou. Vieš, aj ja sa objímam so stromami, mám ich rada, pravidelne sa k nim vraciam, mám k nim vzťah, milujem ich, ale tam to aj končí.

Ernesto

No ten ta ma ako "zaloznika", keby si nevedel lepsiu najst. Momentalne nema ziadnu na obzore, tak ta namotava aspon takymito recickami. Urcite od toho fungujuci vztah necakaj. Mozno by to s tebou tahal aj X rokov, ale raz by urcite natrafil na nejaku, do ktorej by sa zamiloval a nechal ta....

0vecka

no ze mu to az tak nevyhovovalo a zrovna nema nic lepsie... na to ze si teraz uvedomil ako ta miluje by som moc neveril...

imho ruky prec je mozne ze sa date dokopy ale imho sa potom zase rozidete..

0vecka

no ze mu to az tak nevyhovovalo a zrovna nema nic lepsie... na to ze si teraz uvedomil ako ta miluje by som moc neveril...

imho ruky prec je mozne ze sa date dokopy ale imho sa potom zase rozidete..