Ahojte, neviem už čo robiť. Cvičím aktívne cca 3 roky, zdravo sa stravujem, vložila som už do toho veľa peňazí a nič sa nezmenilo. Nikdy som nebola pri tele, ale cca pred pol rokom sa všetko začalo meniť. Mám 20 rokov, 2 roky som brala antikoncepciu, ktorú som vysadila približne rok a pol dozadu. Ale teraz jednoducho neviem čo robiť, váha ide stále hore, svaly sa mi pomaly strácajú, hanbím sa tvrdiť o sebe, že cvičím, že ráno chodím behať, že skáčem na švihadle zrovna keď nemám čas ísť behať, pretože nikto by jednoducho nepovedal, že s mojou postavou takto aktívne cvičím. Necítim sa vôbec dobre vo vlastnom tele, cítim sa stále tak nafúknuto, akoby tak naliato vodou. Na štítnej žľaze som bola asi pred 2 rokmi a nič mi nezistili. Vlastne nikdy mi nikde nič nezistili, hoci som to mojej doktorke veľa krát spomínala, keďže mi menzes meškal 5 mesiacov, na čo mi pichla injekciu, ktorá nezabrala a dala brať ďalšie hormóny, vďaka ktorým som znovu pribrala, a do dnes mi chodí menzes každé dva tri mesiace, na cca pol dňa. Tak mi teraz vzala moja gyn. krv na hormonálne testy, kde mi teda prišli na to, že mám estrogén 1 000 násobne vyšší ako by som mala mať, doktorka mi predpísala Proveru, ale mám strach, že tá mi má iba upraviť môj cyklus (ktorý som mala pravidelný iba počas brania antikoncepcie) a môj problém s priberaním znovu odignorovala. Neviem už čo mám robiť :( dúfam si to niekto prečíta a poradí mi. Ďakujem.