Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kolostrum, ktore vybrat

Katika ZA

Ja som vyskúšala slovenské kolostrum a to dokonca Kozie kolostrum. Brala som ho pre dcéru a vyzerá že badáme už aj účinky. Je to na www.mliekoshop.spol.sk
Určite budem v užívaní ešte pokračovať a zopakujeme si kúru niekedy vo februári. Imunologička nám to odporúčala aj kvôli peľovej alergii.

sadP

Doporucujem praskove, nehltajte zbytocne tabletky. Vyhoda je ta, ze v prechodnych stavoch, mozete pouzit aj velku davku. Napriklad 2x 10 gramov. Napriklad, ked na vas pride tazka chripka, alebo choroba.
Neviem , ci mi hodi linku z amazonu, ale keby nie, tak je to Symbiotics Colostrum Plus Powder, 21-ounce za 55 dolarov.
www.amazon.com

K tomu asi treba priratat aj 20% DPH, ale pocul som, ze ked sa kupuje cez amazon.de, tak je to akoze vramci EU, cize dan sa neplati (nemam to ale overene, neskusal som)

mmooly

slovenské normálne v lekárni.. kolostrum - také označenie mala že "Dobré zo Slovenska" .. napíš do googlu a iste nájdeš presne to čo myslím

lunka-

ja mam tiez slovenske najsilnejsie 500mg v jednej tablete, velmi pomaha, maly nebyva chory ked to uziva. Ja to skladujem v chladnicke, lebo zevraj teplo ho znici a strati ucinok. Davam mu to rano nalacno.

mmooly

Ja som začala drahým, nejakým z Nemecka, ale sa nedalo v tom pokračovať kvôli financiám. Videla som že pomáha, tak som skúsila kúpiť slovenské, lacnejšie.. Dobré zo Slovenska.. účinkuje tak isto.. dávam si iba ráno 5 tabliet po 400mg a stačí.. len keď si ho nedám, tak mám zase prejavy alergie naspäť..