Kamerovanie psa

Príspevok v téme: Kamerovanie psa
Diduskaaa

Ahojte,

práve som videla ako ma kamerovala nejaká ženská z 1. posch. ako moj pes vykonáva veľkú potrebu.

Ja som ten výkal aj zdvihla a ešte som jej aj zakývala s tým sáčkom do kamery.

Ona môže takéto video ísť ukázať napríklad na policiu, s tym že by vystrihla pasáž ako ja ten vykal zdviham?

nie je náhodou trestné kamerovať ludí? čo jej povedia na policii ked to pojde ukazať?

Dakujem za odpovede

krekryble

choď ju ty nahlásiť, že si ťa natáčala :D ale hej, nikoho to nebude zaujímať, ani jedno, ani druhé... :D

psych.

No tak pri skúsenostiach, ktoré mám so slovenskou políciou by som sa toho neobával, že sa takýmto niečim budú zaoberať. Mali problém vôbec vyšetrovať, keď mi niekto vybielil bankový účet, keď som to prišiel oznámiť na políciu, že mi niekto ukradol všetky financie z účtu povedali mi, že čo my s tým, našťastie som mal zapnuté sms upozornenia a pípla mi sms že mi odišli peniaze z účtu a rýchlo som ho zamrazil a prevod reklamoval., peniaze sa mi vrátili asi po 3 mesiacoch. Takže vôbec by som takéto niečo neriešil.

A koniec koncov ako ti dokáže, že si ho po psíkovi neupratala... je to tvrdenie proti tvrdeniu, ktoré neobstojí. :) kľud netráp sa tým a užívaj si deň..