Rozchod

Príspevok v téme: Rozchod
Zuzana91

Ahojte. Chcela by som sa vyrozpravat. S priatelom sme boli 3 roky. Zili a pracovali sme v zahranici. Zo zaciatku bolo vsetko pekne. Bol moj prvy vazny vztah. Ako to uz v dnesnej dobe byva uz v prvom roku som prisla nato, ze si zalozil tajny nick na ktorom balil ine dievcata, nestretaval sa s nimi, kedze sme boli v cudzine. Posielanie fotiek vsak nechybalo. Prisla som nato a jeho vysvetlenie? Vraj sa len nudil ked som bola v praci a chcel spoznat co to je za svet. Odpustila som. V priebehu rokov som vsak stale prichadzala na dalsie nicky, stranky..plac, prosby nepomahali. Naoko to vyzeralo ze je vsetko dokonale: vylety, darceky, slova lasky. Nedoverovala som mu, kontrolovala ho a tak ma podviedol tym ze si objednal stetku. Vraj si za to mozem ja. Ani to nelutoval. Pobalil veci, objednal letenku a vyhodil ma. Ostala som bez prace, bez priatelov, na dne.

Mesačný princ

Môj názor je nedôvera a podozrievavosť z tvojej strany.

Príčina a následok.
Ako ok, zase nie som odľud ale za takéto niečo môžu obaja partneri a často viac ten, ktorý sa nachádza v pozícií obete.

Takže za mňa nemáš žiadne požehnanie, sama si za to môžeš.
Niektorí ľudia majú oveľa horšie problémy ako nejaké fotky cez net.

Ja to osobne vidím takto

sanny999

ahoj Zuzka. Je mi velmi luto co sa ti stalo a uprimne ti prajem aby si vo svojom zivote nasla niekoho kto ta bude uprimne lubit a nebude to taky sviniar ako tento tvoj ex frajer. Ja som sa tiez neskutocne moc sklamala moj ex ma ale vyuzival len pre peniaze a bola som mu dobra len na to ked bol nejaky pruser aby som mu pomohla. Vôbec mi nevratil moje peniaze vyhovara sa ze nema pracu ze je chory a v nemocnici proste cista svina. Este mi aj ukradol zlatu retiazku na krk pretoze po tom co bol u nas na navsteve mi zmizla a nechce sa k tomu priznat Fakt v dnesnej dobe nemozes nikomu verit ani tomu koho roky poznas pretoze ludia su neskutocne svine. Ja po mojej skusenosti s nim kazdeho cloveka beriem uz len tak povrchne radsej . Strasne vela zlych ludi je vo svete

Filip TT

Skoda Zuzka, ze si cakala, kym ta ten chudak vyhodi. Mala si odist najneskor v momente, ked sa prevalilo to s tou prostitutkou. Sa ti chcelo este s nim byt? Ved to je grc...

Messje

Hlavne neuver tomu co ti nataral..ze si za to mozes sama..Je to bezcharakterny clovek...podvadzat celu dobu a nakoniec si zobrat ku..u za peniaze.Len dufam ze ti za nim nie je luto.
Musis zacat teraz odznova. Si doma.Nie si sama.Jeho vypusti z hlavy uplne.Urobil zla dost nato aby ti bolo za nim smutno.

Zuzana91

Bolo to v zahranici. Tym ze ma vyhodil nemala som kde ostat a vlastne ani nechcela.. jedine co ma tam drzalombol on. Odisla som nazad domov.

Messje

Nejak som tomu neporozumela.Tym ze on teba podviedol ...jak ze si ty prisla o pracu a kamaratov?Preco on tebe kupil letenku?Koho to bolo byvanie?Kde si teraz?