4 bradavky

Nika1234sk

Sny sú väčšinou nezmysel ale ak by sa to niekedy stalo tak čítala som že to je normálne,skús si o Tom trosku viac prečítať. Ale bol to len sen a nič sa nestane takze sa nemáš čoho báť

55631

Na mamografiu si davajte pozor, vraj je skodliva. Dochadza pri nej (konkretne pri tom vysetreni) stlacenie prsnikov do nevhodnej polohy, ktora ich moze poskodit a nasledne rakovinu naozaj vyvolat. Je to len dalsi biznis lekarskeho priemyslu. Rakovina prs sa da lahko a ovela jednoduchsie odhalit beznym sonom, ktovie preco sa nerobi???
A nechapem naco ju hned strasite ochorenim. Sny vacsinou nedavaju zmysel a ked zacneme nad nimi premyslat logikou, ktoru v podstate sen nema, tazko na nieco prideme.

bradavky

Radšej ostaňme pri vtipkovaní a nie hneď do rakoviny. To skôr potom tie štvorčatá, aby som nadojčila :P

Kýčera

Ak si nebola na preventívke u gynekológa, tak šupito - lupito... Asi ten sen Ťa chce upozorniť na zdravotný problém.

bradavky

Myslím, že v tom sne aj bolo niečo s vyšetrením u gynekológa, že ma nechcel zobrať na počkanie, ale ja som potrebovala nutne vedieť, prečo mám 2 nové bradavky. :D Asi sa fakt prezriem. Nie, silikóny nechcem, to ee :)

Kýčera

: D Z kt. myšlienky to vzniklo? Keďže bradavky sa nacházajú na prsiach, súvisí to s nimi. Nečítala si náhodou v Novom čase ten článok o silikónoch? Nerozmýšľala nad nimi alebo niečím, v súvislosti s prsiami? Možno Ťa sen upozorňuje na to, aby si si urobila samovyšetrenie prsníkov a bradaviek, všimala si ich viac? Môže to mať aj sexuálny alebo aj materinský podtón. Môže znamenať, že budeš mať štyri deti, nemusia to byť nutne štvorčatá, či budeš na svojich prsiach chovať štyroch ľudí. Alebo už chováš?! Inak číslo 4 nie je najšťastnejším číslom. Dávaj na seba pozor.

bradavky

Z ktorej mojej podvedomej myšlienky to vzišlo by ma zaujímalo, keďže je to tak netradičný sen. Chápem, že sa mi sníva o robote, keď v nej furt trčím, ale toto som nepochopila.

Syrečky

Budes mat stvoricky?? Neries taku blbost, mne sa tiez snivali podobne veci, tiez bez priciny. Alebo zeby to fakt znamenalo zivotne predurcenie??! Skus rovno zajst do najblizsej mliekarne, oni to pochopia, tam sa o teba urcite postaraju.