Ahojte, stala sa mi jedna nepríjemná vec v košickej hromadnej doprave,mala som zaplatený mesačník,ktorý trval do 12.5,no ako sa hovorí piatok 13. je deň nešťastí, tak aj mne sa prihodilo to, že som sa revízorke preukázala deň neplatným mesačníkom,nevšimla som si to, pravidelne si kupujem lístky pretože som nechcela riskovať pokutu, no a nakoniec toto, no revizorka bola celkom milá, opísala si moje osobné údaje teda (OP) no v tom strese mi povypadovali všetky veci z peňaženky a videla na mne ako som v sekunde zbledla keď mi oznámila, že mám jeden deň neplatný mesačník,ja som sa jej hneď pýtala čo s tým teraz mám robiť, a ona povedala, to nič to sa stáva, podala mi papierik kde bolo napísané pokuta v hodnote---- a cele to preškrtla, tak teraz rozmýšľam či je to pokuta 60eur alebo len 5 eur, keďže mi nevypísala hodnotu danej pokuty ..Je to premna súrne, ďakujem za každú odpoveď,verím, že pre ten jeden deň mi tých 60 eur nedajú platiť :/
Pokuta MHD
Zavolaj si alebo priamo choď na MHD(Dopravný podnik),že si chceš overiť výšku pokuty...Kľudne to mohlo byť aj tých 60,-, rovnako ako tých 5,- Eur....