Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Príchod dietaťa pohroma

Príspevok v téme: Príchod dietaťa pohroma
MladýTáta

Velmi ale že velmi zlá vec sa mi stala....s priatelkou som bol na romantickej dovolenke na chate, boli sme tam spolu opití a príjemne sme si užívali ten večer tú chatu, grilovačku a všetko. Samozrejme že sme si popíjali kolko sme chceli a do toho sme si spolu dali vodné bongo s ktorého sme sa obaja super odlahčili a naše milovanie sa stalo ešte intenzívnejšie ako doteraz. Robili sme všetko čo sa dalo (nebudem písať detaily) a proste som sa do nej urobil. A ako možte čítať z nadpisu pred pár dnami mi oznámila že je tehotná. ja mám obaja máme 19 a naozaj nechcem dieťa. Lenže problém je v tom že ja nechcem aby si ho nechala však nemáme na to ešte priestor a vela vecí je to podla mňa strašne skoro. Čo si myslíte o tom? jasné že teraz tu budete hejtovať že je to moja (naša) chyba že sme si nedávali pozor a podobné reči ale stane sa v živote všeličo. Nechcem jej povedať že nech si ho dá zobrať lebo ju nechcem stratiť pretože viem že ona to dieťa chce a chce ho somnou ale ja nie som si istý či ho chcem a neviem čo bude.

DontWorry

No toto je najlepsie na mladych. Slopat to vie, tahat z bonga vie ale ak sa nieco take pritrafi tak pomoc co mam robit? Mami oci pomozte starajte sa...
Samozrejme ani ja by som v 19tich nechcela mat este dieta ale predtym nez si otvorim flasku tak uvazujem nad dosledkami..a vedz ze sa to da skôr nez zacnete obaja popijat z flase. Priatelku by som do nicoho netlacila. Je to zena. Je prirodzene ze velmi o dieta prist nechce. Na tvojom mieste by som sa strapnila pred rodicmi a povedala o co ide ked uz na nic viac nemas gule...

Camilla

No akí ste všetci strašne múdri...pochybujem, že niekto z vás by chcel mať decko v 19tich. Je to skoro, veľmi skoro. Človek má po maturite, začína žiť a teraz takáto, áno, pohroma. To je výstižné. No čo sa tu dá poradiť. Ja by som si to určite nenechala, ale ak tvoja priateľka to decko chce, máš problém. Ale je od nej sebecké, ak si ho nechá aj napriek tvojmu nesúhlasu (môj názor).

gratulujeme

Gratulujem,budes z teba otec. Neskoro alebo skoro to je uz zbytocne riesit.Postav sa k tomu ako chlap,nie ako svrab. To,ze ste na to mali mysliet skor o tom nebudem pisat,uz by to bolo zbytocne. Treba sa kuknut aka je realita. A tak to aj brat. A vlastne decko si nenechaj zabit-to by ta v zivote mrzelo.

Messje

no gratulujeeeeeem :-}
ved si sa tak uz sam aj oslovil,ze si tata,,,sice mlady,ale tata.Nevymyslel si si nick,nestastny,nechcem decko,chcem potrat,,,mohol si si dat akykolvek nick,,,dal si si mlady tata a to je dobre znamenie.Necitis to az tak ako pises.
No...aspon to budete mat za sebou,nebudete viac robit hluposti,lebo budete mat povinnost.Zivot nekonci narodenim dietata,neboj.

lwedle

Inak nemyslím si, že je na to skoro. Vek máte v pohode a na Slovensku pripravený človek nikdy nebude, keďže sú tu podmienky stále horšie, čiže tak.

ANGEL-DEMON

na to si mal myslieť vtedy ked si sa do nej urobil, že decko nechceš..
tak si začni z vreckoveho šetriť na výživné...

lwedle

Tak sa postav k tomu ako chlap. Proste sa stalo a nezmeníš to. Potrat nechce, ani by žiadna normálna zdravá žena nechcela. Neskoro. To som bola ešte slušná...