Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Enzymy

Príspevok v téme: Enzymy
Quido

ja by som potreboval poradit ohladne enzymov, citam vela wobenzyme, ale mam z toho pocit, ze sa tomu robi zbytocne prehnana reklama. a je to predrazene. ma niekto skusenosti, ktory iny enzym je vhodny? ja mam doma Pankreatin, len neviem, ci to splna ten isty ucel ako wobenzym, enzymom sa vobec nerozumiem

MIlena VT

Enzymy sú naozaj svele a výrazne pomahaju pri roznych oroblemoch od imunity, cez rozne zápaly az po pooperacne stavy. Mne konkretne pomohli pri zápale mocovych ciest a pri oslabenej imunite. Uzivala som ale wobenzym. Skusala som aj ine enzymove lieky, ale wobenzym sa mi osvedcil najviac ajj ked je cena vyssia. Ide o zdravie

radomir39

wobenzym je predrazeny a ked chces vidiet aj ucinok, ak vobec nechas aj gate v lekarni, treba vyskusat ine verzie, ja som bol spokojny aj s enzymamy od HealthForce stoja 23 euro 120 kapsul

Daniela.L.

mne wobenzym pomohol na stale vracajuce sa mykozy a zapaly mechura ale citala som ze je vhodny na viacero veci - najdi si na internete ja mozem podla seba iba odporucit tieto enzymy nepoznam osobne ale nikoho kto ho berie, na nete j evsak vela diskusii.

syndiluca

No nenapisali ste na aky problem ten Wobenzym potrebujuete. Pankreatin je traviaci enzym. ALe ak chcete vyliecit uraz, alebo cystu,. tak potom existuje jedine wobenzym. Je velmi drahy, ano, ale je naozaj ucinny. Kazdy kto ho uzival Vam to potvrdi. Tak drzim palce. Davkovacia schema je 3xdenne 5 tabliet pocas prveho tyzdna, potom 3xdenne po 3 tablety.

palo1973

ahoj. Ja som o wobenzyme tiez vela cital asi pol roka nevedel som sa rozhodnut ci ho kupit alebo nie. Ale nakoniec som kupil po tom co som si ylomil clenok na futbale a natiahol achilovku a pekne sa mi to vyhojilo. Chcel som ho predtym na imunitu na posilnenie a beriem ho vlastne doposial a neolutoval som tie peniaze. S inymi enzymmi nemam skusenost ale.

Jaja15

Pozri si stránky nar.:

rng.jecool.net

www.zdravie.sk

Treba si pozrieť v doplnku vždy zloženie enzýmov a gramáž....podľa zloženia si na nete pozri účinky jednotlivých enzýmov

Je rozdiel ak výrobok obsahuje 4 enzými a 8 enzýmov ...