Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Odišiel zo dňa na deň

Príspevok v téme: Odišiel zo dňa na deň
ynez231

V prvom rade, ešte než napíšem o čo ide, chcem len poznamenať, že asi mi nie je rady, asi sa potrebujem len vykecať a počuť aj nezávislé názory na moj problém.
Mala som priateľa, takmer rok. Odkedy sme sa spoznali, bola to veľká láska, nikdy som nemala pocit, žeby mi pri ňom niečo chýbalo, zahŕňal ma láskou, nemal ani veľa priateľov, tak si vždy našiel na mňa čas. Bola som veľmi šťastná, že po 2 nevydarených vzťahoch, ktoré skončili naozaj neslávne, som našla niekoho takto pozorného.
Bol zo zahraničia, rodinu mal v Anglicku a v Kanade, no vravel, že tu plánuje zostať, prípadne keď za rok skončím školu, tak spravíme spoločné plány a môžeme odísť.
Až posledný mesiac začal byť taký zvláštny. Nemala som pocit, že ma má menej rád, len občas sa opýtal, či by som odišla, či mi na škole záleží, že možno pôjde niekedy pozrieť rodinu. Nič viac, žiadne konkrétne informácie.
3 dni dozadu som mala ozaj ťažký deň v škole aj v práci, zavolal ma von, kde mi, akoby sa nechumelilo, oznámil, že si včera kúpil letenku...jednosmernú...a ide do Kanady. Že veď sa ma aj pýtal, ale som vravela, že mám ešte rok školy.(nikdy to nebolo nič konkrétne, či ideme? len také vyzvedacie otázky).
Oblial ma studený pot, nestihla som to vôbec vstrebať a on deň na to odletel..s jednosmernou letenkou a žiadnou víziou, kedy príde, či príde, čo bude so mnou.
Odvtedy som úplne zničená, nejem, nespím, neviem sa učiť, teraz v najťažších časoch. S priateľmi už nemám také vrúcne vzťahy, neviem, komu sa vyrozprávať, či ísť psychológovi, ale nezvládam momentálne svoj život. Nedarí sa mi aj veľa vecí okolo (pracovne, školské, problémy v rodine), ale možno keby bol tu a stál pri mne, nevnímala by som všetko tak ťažko a neriešiteľne.
Ani neviem, čo teraz robiť, napísal mi už zopár mailov, striedavo odpisujem, niekedy aj nie, ale popravde, stále obnovujem mail, aby som videla, či píše alebo nie :(
Zo dňa na deň som akosi stratila pevnú pôdu pod nohami.

mam56

Ak by som mohol poradiť našim hokejistom takto na diaľku. Tak v prvom rade im prajem veľa šťastia, takisto presnejšie prihrávky, dlhšie držanie puku a to najpodstatnejšie - zmysluplne narúšať fínske rozohrávky.
A čo som odkukal od Kanady. Hrať do poslednej sekundy.
Držím vám palce!

canadanka100

Pochopil, ze to nema zmysel. V Kanade nie je az taky lahky zivot , ako sa zda. zalezi velmi, co robi, cim sa teda zivi. Tu kazdy vsetko rata cez peniaze, oddelene ucty, a pod. Ak by bol lepsie situovany, tak to by este slo, ale ak je pod priemer, tak to je uz ina vec.
Priviest si niekoho do krajiny znamena velke vydavky, Najst si lepsie platenu pracu je velmi tazke a hlavne ked ang je slaba alebo ziadna.
Dostat ta do CA, znamena ozenit sa s tebou, a to asi neplanoval aspon nie tak skoro.
Mozno po case prehodnoti svoje rozhodnutie, ale radsej to ber tak, ze CA je straasne daleko, nato aby nejaka nadej na vztah este bola.

kafe

to by si mala povedať jemu, aká si zničená, neješ, nespíš, nevieš sa učiť.. že to nechápeš čo urobil.. ste v kontakte, tak je to o to jednoduchšie.

ANGEL-DEMON

možno to aj on nezvládal, ale chlapi su takí že oni uprimne nepovedia že ich niečo trápi, možno mu chybala rodina, ako sa asi mohol cítiť sám v cudzej krajine...? druha vec je pišeš že ti nejake maily posielal,.. ale nepíšeš že čo ti písal? či vysvetlil dovod odchodu? alebo čo?

blueberryNN

Mas to naozaj tazke. Myslim, ze ten jeho odchod naozaj mohol sposobit, ze vidis aj ostatne oblast zivota teraz cernejsie, nez skutocne su. Ked som tvoj pribeh citala, napadla mi otazka, ci by si vedela ist budovat spolocny zivot s niekym, kto dokaze robit individualne rozhodnutia, ktore tak zavazne zasahuju do tvojho zivota. Vobec ho netrapi, ako sa citis? Ak by skutocne v prvom rade chcel, aby ste boli spolu, tak by nekladol neurcite otazky, ale povedal by ti svoje plany a spytal by sa ta, ci ides s nim. Nechcel to, podla mna. Bolo by dobre, keby si sa ho na rovinu opytala, preco nechcel, aby si isla s nim. Ved je to takmer ako rozchod zo dnana den. Toto sa urcite vo fungujucom vztahu nerobi. Nechaj si to vysvetlit, trvaj na tom, jednoznacne masna to pravo. Je to velky zasah do tvojho zivota a on ma urcitu zodpovednost za ludi, ktorych k sebe priputava. Ak ti nevysvetli, tak aspon vies, na com si.