No, ATB nepomôžu ani rôzne výplachy. ja vidím skôr tú príčinu v tráviacom trakte, je to iste alergia na niečo čo neznášaš. je tam toho veľa napísané, musíš sama pátrať kedy ťa to páli viacej a kedy menej, podotýkam že to nie je ľahké, môže ťa to trápiť mesiace a možno aj roky.
Zápal jazyka (glositída)
Skúsim ti poradiť, ale laicky. Nepíšeš koľko máš rokov, v staršom veku by mohlo to pálenie spôsobovať vysychanie slizníc. Pálenie sa môže vyskytnúť aj pri rôznych rozdielnych kovoch v ústnej dutine. Ďalšia možnosť je že máš problémy s trávením, prípadne alergiu na niektorú potravinu, pátraj či sa to po niečom zhoršuje. Posledná možnosť je znížená imunita. Ten článok som ešte nečítala, idem prečítať.
V prvom rade ako každý východniar - východniarka choď k učiteľke slovenčiny pre siedmakov.
Pani doktorka mam problem chodim us dva mesiace po lekaroch bola som na krcne brali mi viter z nosa usta aj krv a stale ma pali jazik cele usta brala som antibiotika aj take pripravki viplachovala som usta a stale ma to pali a neviem co mam robit a co mam robit a zakim bi som mala ist bdte taka dobra a dajte mi odpoved
Zápal jazyka môže byť rozlišná zmena povrchu jazyka, a to i taká, pri ktorej nejde o klasický zápalový proces. Len zriedka ide o samostatné ochorenie. Najčastejšie sa vyskytuje pri chorobných procesoch tráviaceho traktu, ale i pri mnohých infekčných chorobách. Zmeny povrchy jazyka sú pri niektorých chorobách typické a pomáhajú pri určení diagnózy.