Dobry den. Moj ocko je po operacii nador na mozgu. O par tyzdnou prisla druha operacia a to odstranenie kostneho laloku. Histologia ukazala ze sa jedna o atypicky meningion who II . Cakame este na ziarenia. Bolo privela komplikacii s tlakom recou videnim zmyslanim chapanim cukrovkou chodenim... Vatcsina je viac menej ako tak za nami ale nie uplne.Teraz sa zacal potit na hlave. Dnes je sobota a on je z toho nervozny. Teplotu nema..nejde o nachladnutie a poteni sa len na hlave.je mozne ze je to z liekov ktore uziva ? Alebo cajov z ayurvedy -vraj doplnok stravy ? Treba vyhladat neurologa? Ako to zastavit? Za kazdy odpoved som vdacna
Po operacii nadoru na mozgu - potenie hlavy
Nikinka, odpovede tu už máš. Ja by som Ti chcela povedať niečo o tom potení. Nemáš sa Ty ani Tvoj otec prečo znervózňovať, naopak buďte radi, že sa potí. Kožou - potením sa odstráňujú toxíny z tela. To je dobré znamenie.
Citala som..a citala som aj zlozenia caju a vygooglila kazdu bylinku. Lenze uziva kopu tabletiek.uzival ich aj pred touto diagnozou a operaciou. Neviem ci je to len poiperacna faza lebo ako som si vsimla vzdy prechadza nejakou fazou a meni sa z tyzdna na tyzden. Caj je na pokojny spanok a klud. Zacal byt velmi nervozny a smutny a cele noci nespal. Z ajurvedy sme mali aj diabeticky caj a caj na pooperacnu rekonvalescenciu. Zajtra sa poradim s neurologickou..Velmi pekne dakujem za kazdu odpoved
Citala som..a citala som aj zlozenia caju a vygooglila kazdu bylinku. Lenze uziva kopu tabletiek.uzival ich aj pred touto diagnozou a operaciou. Neviem ci je to len poiperacna faza lebo ako som si vsimla vzdy prechadza nejakou fazou a meni sa z tyzdna na tyzden. Caj je na pokojny spanok a klud. Zacal byt velmi nervozny a smutny a cele noci nespal. Z ajurvedy sme mali aj diabeticky caj a caj na pooperacnu rekonvalescenciu. Zajtra sa poradim s neurologickou..Velmi pekne dakujem za kazdu odpoved
možno obidvoje,alebo v nevhodnej spoločnej kombinácii,lieky treba zapíjať vodou,aký je to čaj?,keď už, mal by sa brať s čas. odstupom od liekov
treba si preštudovať príbalové letáčiky všetkých liekov, ktoré užíva a podľa toho by som sa ďalej zariadila